Prefectul şi subprefectul de Olt, demişi

13
2155

În cursul zilei de astăzi, Premierul României, a declarat într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria că i-a demis pe prefectul de Olt, Silviu Neacşu şi pe subprefectul Radu Ioniţă.

„L-am demis pe subprefectul de Olt și l-am chemat din concediu pe prefectul de Olt pentru a-l demite”.

Decizia a fost luată în urma evenimentelor dureroase de la Caracal, ce au îngrozit o ţară întreagă.

Prefectul Silviu Neacşu era în funcţie din data de 11 aprilie 2014, în timp ce Radu Ioniţă din 23 mai 2017.

13 COMENTARII

 1. Tot sistemul este putred....Incepand de la Prefectura,Politie,Primarii,Directia de Asistenta Sociala si pana la gradinita de copiii

  Asa se intampla in tot judetul Olt! Tot ce misca in judet,raul,ramul,este controlat si protejat de Paul Stanescu, Marius Oprescu,Darius Valcov,Dan Ciocan si de toata gasca lor de hoti,diletanti si de escroci din PSD si ex PDL..Acum a venit momentul,dupa acest tragic eveniment,sa se faca evaluarea profesionala si morala a tuturor celor care conduc si lucreaza in toate institutiile Statului roman,deoarece toti sefii de institutii si personalul din respectivele institutii au fost numiti si angajati pe baza relatiilor de rudenie,prietenie,clientelism politic si de servilism politic(agitatorii si lipitorii de afise)Toti sefii de institutii si angajatiii Statului au salarii colosale,dar nu isi fac datoria.Unii din rea credinta,iar altii din neprofesionalism..

 2. Salariile la stat în România au ajuns la nivelul celor din Polonia și le-au depășit pe cele din Ungaria.Cele din privat sunt cu ani in urma...

  Ce este tragic,este faptul ca trebuie sa moara oameni nevinovati ,si apoi sa descoperim cat de corupt si de incompetente sunt institutiile Statului roman.Se stie inca din anii 90 ca toti sefilor de institutiii ale Statului roman si majoriatatea angajatilor din aceste institutii au fost numiti si angajati pe alte criterii decat pe cele de meritocratie..Asta pentru ca salariile sunt colosale,iar responsabilitatiile si pregatirea profesionala sunt minime..Se stie si se poate verifica de Guvernul Romaniei,ca daca nu esti omul lui Stanescu,Oprescu,Ciocan,Mot si ale gastii lor de hoti si escroci,nu ai ce cauta in institutile Statului roman…In plus,multe institutii ale Statului au supradimensionat schema de angajati,special ca sa faca loc copiiilor,rudelor si celor din grupul lor de clienti si servili politici.

 3. Dancila cauta vinovatii,dar intreg PSD-ul este autorul moral al acestor tragedii si esecuri profesionale..Acum Dancila cere referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima,viol si pedofilie,dar cand PSD a redus pedepsele din Codul Penal,de ce nu s-a opus reducerii pedepselor din Codul Penal?D-aia,pentru ca asa o cer interesele de partid!Asa si acum.Tot ce face acest partid,respectiv aceasta doamna,o face pur si simplu doar din interes electoral…Asa ca sa dea bine la imagine.Dar suferintele si neputintele unui sistem sunt si raman atata timp cat exista duplicitatea si demagogia in politica guvernamentala.Dar ce este grav,este grav faptul ca PSD se foloseste de tragedia unor oameni pentru a se razboii cu adversarii lor politici.Dar degeaba incearca PSD sa salveze aparentele,deoarece pe zi ce trece cest partid pierde Puterea…

  • Tu da,esti dus!Cu acel Rimaru !
   PSd-istii singuri,sau toata clasa politica in frunte cu seful statului?!!
   Nu sunt psd.ista,dar m.am saturat sa va suport!Ce dracu crezi că se face primavara cu o floare?!!Nu doar prefectul si subprefectul de Olt,ci si STS-ul trebuia luat la boabe!

 4. Acest partid al hotilor si escrocilor au promovat in functii oamenii lipsiti de moralitate si profesionalism,Din pacate,complici sunt si cei din presa scrisa si audio vizuala,deoarece sunt servili PSD,mintind prin articolele lor ce valorosi sunt hotii ,diletantii si parvenitii de la Olt….Stanescu,Oprescu,Ciocan,Mot si gasca lor din toate institutiile Statului.In loc sa-i preocupe eficenta si profesionalismul functionarilor publici,pe Oprescu si Mot ii preocupa doar problemele lor personale si de grup,si cum sa ii ridice lui Popas calitatea de Cetatean de Onoare al Slatinei..Asta este o dovada elocventa ca acesti oameni sunt inconstienti, iresponsabili si diletanti .Halal oameni…Acesti conducatori politici si admistrativi,Dancila,Stanescu,Oprescu,Mot si toata gasca lor de hoti,diletanti si parveniti sunt fara personalitate si fara simtul datoriei si al responsabilitatii fata de cetatenii Romaniei, ai judetului Olt si ai Slatinei.

 5. Adrian,iti dau perfecta dreptate!L-am cunoscut personal pe domnul Radu Ionita .Dincolo de inteligenta dumnealui ,peste medie,pot spune ca avea si harnicia si darnicia necesara care sa il recomande ca un om cu personalitate.Adica cum spune romanul…este un om cumsecade.Dar din pacate,asta-i viata..Cand esti inconjurat de diletantii,unii,din invidie,te expulzeaza din viata politica si admnistrativa…Dar Bunul Dumnezeu ar grija de toti.Nicio fapta fara rasplata..

 6. Pe bune? L-ati cunoscut pe Radu Ionita unde? Prin sediile partidelor prin care s-a plimbat cersind functii? Omul este un mare ZERO intelectual si profesional. Nu a facut nimic niciodata indiferent unde a fost pus in functie (nu a dat un concurs niciodata pentru a ocupa un post pentru ca nu l-ar fi trecut). Fara partid ar fi fost un no name pentru ca omul chiar nu se pricepe la nimic. Pacat ca incompetenta lui a omorat o copila. Rusine, Radu Ionita, rusine STS, rusine politie, parchet, judecatorie!

 7. Chiar asa,cu Radu Ionita. Sunteti nebuni,sau vorbiti de alt om? Pus de partid si vedeti prin cate partide a fost. El era la comanda. Prefectul i-a delegat toate atributiile. Chiar asa,de ce l-a demis Dancila pe prefect,ca omul era in concediu?

 8. Doamnelor si domnilor, cine este Radu Ionita? Un neica nimeni , sluga lui Nita Mihai , alt neica nimeni, care asigura o fuunctie vitala in judetul Olt: aceea de subprefect, conducand multe institutii descentralizate ale statului! Cum mai poate asigura ,,personal calificat,, un partid epava – ALDE – cu un procent de 4%?
  Oare chiar asa am ajuns sa inchidem ochii la crasa incompetenta si sa-l deplangem pe un incompetent penal numit Ionita Radu?
  AU MURIT COPII care puteau fi ai mei sau ai oricaror dintre dvs…
  Daca nu dam un semnal acum, CAND TARA PLANGE, CAND MAI SCAPAM DE HIDRA NUMITA PSD SI BRATUL ACESTEIA NUMIT ALDE, IN PUTREFACTIE?
  Ne lamentam si aparam ..ce? Niste hoti si tradatori de neam si tara PUSI IN FUNCTII DE ALTI HOTI SI TRADATORI! De clanuri penale, politice sau de cartier, CARE FAC LEGEA IN JUDET!
  Si noi tacem si-l plangem pe Radu Ionita, care este platit de noi, sa apere legea , viata si integritatea cetateanului. DAR NU DIN BIROU….SI NU PE BANII NOSTRI!
  Sa mearga la firma lui Nita ca muncitor, sa vada sui el cum se castiga cinstit banul!
  Dar ceea ce este revoltator: postul de subprefect este, politic, al defunctului ALDE!
  Din punctul meu de vedere, ALDE NU MAI ARE LEGITIMITATEA NUMIRII NICI UNUI MEMBRU IN POSTURILE DE CONDUCERE DIN JUDETUL Olt.
  Daca o va face, cu girul Guvernului, inseamna ca SUNTEM TRADATI INCA O DATA!
  De incompetenta, de hotie si de ,,ZERO,, lege!
  Sper ca Guvernul sa nu mai ia in calcul NICI UN ALDE-ist!
  Ar fi O NOUA CACIALMA a PSD Olt , a Guvernului,in bataia de joc a noastra, a cetatenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here