Poliţia Caracal, condusă de un individ cu mari probleme de conduită şi moralitate

5
3986

Şeful Poliţiei Caracal… o „nulitate” pusă şef!

Când în anul 2018, echipa din conducerea poliţiei Caracal (şef adjunct, şef de birouri), oameni profesionişti şi oneşti, a ieşit la pensie, se aştepta să fie numiţi în locul lor oamnei bine pregătiţi şi cu experienţă.

Surpriza cea mare  a fost atunci când s-a anunţat candidatul şi susţinerea „politică” a unui individ cu mari probleme pe linie profesională şi de corectitudine.

Comisarul-şef MIREA a avut de-a lungul anilor multe reclamaţii penale, unele probate, dar n-au avut prioritate în faţa influenţelor şi pilelor care au venit în sprijinul lui.

Un cunoscut parlamentar local care taie şi spânzură în Caracal l-a „ajutat” să câştige examenul şi să devină seful poliţiei din Caracal.

Cotidianul nostru a tras la vremea respectivă mai multe semnale că numirea comisarului-şef Nicolae Mirea este o mare greşeală, un atac iminent la adresa siguranţei publică în Caracal.

Nici luările de poziţie ale unor subordonaţi, cum că nu este omul potrivit pentru a ocupa această funcţie, n-au fost luate în considerare.

Doar dorinţa lui şi a celor care-l doreau pe această funcţie au avut câştig de cauză.

Aşa cum era de aşteptat, activitatea în codul poliţiei municipale Caracal a avut mult de suferit ca organizare, ca eficienţă şi respect în rândul comunităţii.

Sesizările făcute, indicatorii operativi n-au avut nici un rezultat, incapabilul şef rămânând pe funcţie.

Ceea ce s-a întâmplat la Caracal este rezultatul muşamalizărilor, al incompetenţei şi a influenţei politice locale.

P.C.

5 COMENTARII

 1. Tot sistemul este putred....Incepand de la Prefectura,Politie,Primarii,Directia de Asistenta Sociala si pana la gradinita de copiii

  Asa se intampla in tot judetul Olt! Tot ce misca in judet,raul,ramul,este controlat si protejat de Paul Stanescu, Marius Oprescu,Darius Valcov,Dan Ciocan si de toata gasca lor de hoti,diletanti si de escroci din PSD si ex PDL..Acum a venit momentul,dupa acest tragic eveniment,sa se faca evaluarea profesionala si morala a tuturor celor care conduc si lucreaza in toate institutiile Statului roman,deoarece toti sefii de institutii si personalul din respectivele institutii au fost numiti si angajati pe baza relatiilor de rudenie,prietenie,clientelism politic si de servilism politic(agitaorii si lipitorii de afise)

  • „Tot sistemul este putred….Incepand de la Prefectura,Politie,Primarii,Directia de Asistenta Sociala si pana la gradinita de copiii …. ”
   Nu putred, in faza de metastaze multiple. Si un asemenea cancer, va fi „VINDECAT”, odata cu ingroparea pacientului – tinutul danubiano-pontic.

 2. Daca se face facultatea de drept de raufacatori astia toți sunt bolnavi cu capul daca au antecedente genetice de neam prost.Au vocabular rasucit de dupa bucile fundului.Sunt batuti in cap si iuți de bulane.

 3. Acest partid al hotilor si escrocilor au promovat in functii oamenii lipsiti de moralitate si profesionalism,Din pacate,complici sunt si cei din presa scrisa si audio vizuala,deoarece sunt servili PSD,mintind prin articolele lor ce valorosi sunt hotii ,diletantii si parvenitii de la Olt….Stanescu,Oprescu,Ciocan,Mot si gasca lor din toate institutiile Statului.In loc sa-i preocupe eficenta si profesionalismul functionarilor publici,pe Oprescu si Mot ii preocupa doar problemele lor personale si de grup,si cum sa ii ridice lui Popas calitatea de Cetatean de Onoare al Slatinei..Asta este o dovada elocventa ca acesti oameni sunt inconstienti, iresponsabili si diletanti .Halal oameni…Acesti conducatori politici si admistrativi,Dancila,Stanescu,Oprescu,Mot si toata gasca lor de hoti,diletanti si parveniti sunt fara personalitate si fara simtul datoriei si al responsabilitatii fata de cetatenii Romaniei, ai judetului Olt si ai Slatinei.

 4. Un alt individ cu grave probleme mintale este in fruntea Companiei de Apa Olt SA. De cand a fost pus in functie taie si spanzura de parca ar conduce un ziar local, nu o companie din domeniul serviciilor de utilitati. Curtea de Conturi, Politia si Parchetul, ce mai asteptati ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here