Şeful Poliţiei Judeţene Olt a fost destituit din funcţie

9
2592

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a anunţat în urmă cu câteva momente că l-a destituit din funcţie pe inspectorul şef al IPJ Olt, Cristian Voiculescu. Decizia vine în urma neregulilor semnalate vineri în cazul Alexandrei, tânăra ucisă în Caracal.

9 COMENTARII

  1. Multi sefi de institutii, functionari publici si angajati in diferite posturi caldicele din judetul Olt au fost numiti si angajati cu sprijinul direct al taranului de Stanescu alias Maka..

  2. Toata viata ta sa nu mai porti uniforma de politist bai cacatule cu cine te-a pus in functie. Stati la umbra toata ziua si va uitati dupa gagici iar cetateanul este molestat si nu e in siguranta pe strada. Voi sunteti principalii vinovati ca permiteti sa se intample astfel de nenorociri. Daca ereau copii vostrii bai nenorocitilor…

  3. Papitzoiul asta plin de gel (pardon, muci!) pe cap, este comandantul turmei lui Garcea din Jud. Olt? Are grad de chestor sau de inspector sef? Marsh la munca , babuinule!

  4. Astia sunt diletantii si hotii pe care PSD ii promoveaza in toate institutiile Statului.Dar nici cu soroistii si masonii de la USR nu vom face mare lucru.Sistemul trebuie schimbat din temelii in toate institutiile Statului,deoarece fara meritocratie si fara competenta profesionala nu poate exista nimiic bun pentru tara.

  5. L/am reclamat pe acest individ pentru dosarele penale pe care le-a instrumentat nelegal atunci cand lucra ca simplu functionar! A venit si la proces la CA craiova dar nu s/a intamplat nimic cu individul.Recent am reclamat ca padurea de la Valea Mare a fost furata de clanurile din instituții, insa IPJ OLt fără o motivare in drept si in fapt, mi -a transmis ca nu s/au identificat aspecte nelegale in cauza.Doua cuvinte fără valoare!! Si atunci l-am văzut pe acest individ mare comandat la IPJ ,dar nu m/a mirat acest lucru! In tara unde crima organizata este formata din functionarii statului,nu te mai mira nimic!!!Ati vazut cum au procedat nelegal atunci cand au făcut proteste magistratii?! Ei, sa vedeti cum judeca indivizii oamenii si cum se comporta pt. a distruge statul de drept! Actiunile lor sunt pt. păstrarea privilegiilor si , in principal,sa nu aibă nicio răspundere, să distruga cat mai multe vieti,să aibă un profit cat mai mare!Insa, poporul a invatat lectia de comportament civic:revolta in strada! Dar cine stie ce se va mai intampla si preconizez o mare Revolutie!!Desteaptă/te romane!

  6. procurorul Ovidiu Popescu (Caracal) pus in functie si avansat procuror sef parchet Caracal face parte din echipa de judecatori si procurori infractori ce executau ordinele clanului BARBULESCU —-Lidia fost sef CSM cu soul Costica B. SEFUL SECTIEI PENALE la parchet -tribunal slatina si increngaturi la CRaiova si Bucuresti . tatal sau a fost procuror sef judetul olt in perioada comunista cand a omorat zeci si sute de detinuti politici. fiica lui ocupa un loc nemeritat in magistratura la bucuresti . toti politistii -repet toti politistii erau la dispozitia lui prin seful IPJ OLT ion stoica ajuns secretar general la M.A.I. (acum pensionar cu sute de milioane)

  7. tot ce am scris despre clanul Barbulescu 9 Costica si sotia Lidia0 este cunoscut si de CSM ,acolo unde Lidia a fost sefa ani de zile ,apoi sefa la ICCJ unde TOTI erau obedienti . Asadar acest for nu a luat nicio masura si prin urmare sunt coautori ai crimei . Ei lucrau cu parlamentarii de olt ca ION TOMA si TOTI politistii din Olt le erau slugi de la ION stoica fost sef IPJ Ot (ajuns secretar genaral al MAI )SI pana la seful de post FLOCOCEL . TOTI repet TOTI JUDECATORII SI procurorii din Caracal , SLatina si Craiova (curtea de apel) faceau parte din clanul criminal. PROCURORII Ovidiu cristian poposcu si Dumitra popescu in timpul procesului deveneau avocatii infractorilor fara rusine. acum toaca banii oamenilor cinstiti avand pensii de sute de milioane. Dumnezeu sa va dea Cancer voua si urmasilior pana la al noualea neam. AMIN.

  8. Luati aminte : Lidia barbulescu era sefa CSM prin anii 2000. Au trecut de atunci 20 (doua zeci) ani !!!!!!!! Luati foaia matricola a lui barbulescu Constantin care a absolvit liceul Ion Minulescu in anul 1972 si veti vedea ca de-abia reusea sa promoveze desi tacsu era atunci procuror sef al judetului OLT si bun pretin cu alt Barbulescu -cumnatul dictatorului din Scornicesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here