Secţia de Oncologie a Spitalului Slatina, inaugurată

3
1063

În a doua zi a săptămânii în curs, a fost recepţionată cea mai nouă şi modernă secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina din corpul aflat în reabilitare şi anume Secţia de Oncologie. La acest eveniment important pentru olteni au participat: Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Cătălin Rotea, managerul Spitalului Judeţean şi Emil Moţ, primarul Slatinei, în calitate de partener local.


Secţia de Oncologie cuprinde şase saloane noi, cu câte şase paturi fiecare, aparaturi de ultimă generaţie şi o sală de mese modernă. Şase luni de zile au durat lucrările de modernizare.


„Proiectul de reabilitare a fost susţinut în proporţie de 80% de Consiliul Judeţean, iar suma investită a fost de 6 milioane de lei plus TVA., două milioane din această sumă fiind de la Ministerul Sănătăţii. Pe lângă aceste lucrări, mai avem şi la etajul patru un alt proiect de reabilitare şi nivelul este deja evacuat. Tot acest corp va fi reabilitat total până în luna iunie a anului 2020. ”, a declarat Cătălin Rotea.


Marius Oprescu s-a declarat mulţumit de noua secţie. Acesta susţine că-şi doreşte ca întregul spital să fie la standarde europene.
„Noi ştim exact ce avem de făcut. Atât pentru mine, cât şi pentru primarul Emil Moţ este pentru prima dată când venim pe această secţie, după ce a fost reabilitată. Încă de la preluarea unităţii medicale de către CJ Olt, am început investiţiile în acest spital. Iată încă o secţie care a fost reabilitată, ne dorim, cât de curând, ca întregul spital să arate aşa”, a mărturisit Oprescu.

Alexandra N.

3 COMENTARII

  1. Dar preotul spitalului de ce nu a fost invitat ca sa faca sfestania?Probabil ca Oprescu si Rotea sunt ateii ori masoni…Dar au pretentii sa-i aleaga crestinii in functii politice!
    Fara ajutorul Bunului Dumnezeu,a Mantuitorului nostru Iisus Hristos,a Nascatoarei de Dumnezeu,Pururea Fecioara Maria si tuturor Sfintilor lui Dumnezeu,niciun medic nu poate sa vindece un om bolnav de cancer.

  2. Felicitari, bravo. Acum am inceput sa ne apropiem de standardele. Uniunii europene in ceea ce priveste conditiile de spitalizare, pas cu pas . Spitalul de . Urgenta. Slatina va ajunge unul din cele mai moderne spitale din. Romania. Contributia factorilor locali a uzinei. Pirelli este decisiva. Domnul
    Rotea . Catalin domnul. Manager este un om cu suflet de aur, dansul s a implicat enorm de cand a venit, si credeti nu ma insel la oameni. Am avut sistinerea distinsului si omului de mare caracter. Domunul ministru . Stanescu. Paul. Acest lucru il scrie acum unul din cei care sunt angajati in acest spital. A si mai este ceva foarte important. Spitalul are un personal extraordinar de bine pregatit profesional la toate nivelurile medici, asistente, infirmieri. Oameni cu frica lui . Dumnezeu , oameni muncitori, oameni care isi pierd ani din viata in garzi foarte grele , toate garzile sau pe alte sectii. Concluzia: aveti incredere in. Sju. Slatina. In conducatorii acestei institutii, si mai ales in viitor. Fiti optimisti. Cu respect unul dintre cei multi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here