Uimitoarea dietă cu nuci

0
256

Dieta cu nuci. Iată cum poți slăbi 1 kilogram pe zi! Dieta cu nuci este inspirată din dieta mediteraneană.

Dieta cu nuci. În ciuda concepției cum că nucile îngrașă, se pare că există o dietă în care ingredientul vedetă este nuca, care te ajută să slăbești 1 kilogram pe zi, în timp ce organismul primește necesarul de antioxidanți, acizi grași omega 3, proteine, fibre etc.

Dieta cu nuci este inspirată din dieta mediteraneană, doar că proteina animală este eliminată complet din regimul alimentar și înlocuită cu proteină vegetală din nuci,alune,migdale și caju. Această dietă te va ajuta să slăbești un număr important de kilograme,într-un timp relativ scurt.

Dieta cu nuci. Nu mai mult de 10 zile

Deși promisiunea că vei slăbi 1 kilogram pe zieste tentantă,recomandarea e ca această dietă să nu fie ținută mai mult de 10 zile,cu toate că regimul este unul destul de echilibrat. Porțiile de mâncare trebuie limitate la maximum 250 de grame la o masă,iar alimentele se cam repetă,varietatea fiind nu foarte mare.

Dieta cu nuci. Dieta pe mese

La micul dejun poți mânca o salată de roșii,cu o mână de nuci și o lingură de ulei de măsline,o felie de pâine din cereale integrale și o ceașcă de ceai sau o cafea. Dacă preferi brânza,combin-o cu nuci sau alune,o felie de pâine graham și ceai sau cafea,după preferințe. În altă zi poți mânca iaurt cu migdale sau cu nuci,câteva felii de legume (ardei,roșii,castraveți),o chiflă din cereale integrale și ceai sau cafea.

Dieta cu nuci. La pranz,mănâncă supă de legume,salată de crudități cu brânză și ulei de măsline,iaurt cu cereale și,întotdeauna ia și un pumn de nuci. Dacă simți nevoia poți mânca și un măr,un strugure mic sau curmale.

La cină poți mânca o ciorbă de cartofi cu o salată de crudități și un pahar de suc de legume sau fructe. Nu uita de nuci,alune,migdale sau caju. În locul ciorbei,încearcă o supă cremă de broccoli,o salată de ciuperci cu smântână sau o supă de roșii cu busuioc și o salată orientală de post.

Dieta cu nuci. Ce trebuie să știi

În timpul dietei nu ai voie să consumi deloc carne,trebuie să bei minimum 1,5 l de apă pe zi,iar sarea,condimentele,dulciurile și alcoolul trebuie eliminate complet din regim.

Dieta cu nuci. Avantajele consumului de nuci

Dieta cu nuci. Pe lângă faptul că te ajută să scapi de kilogramele în plus și de grăsimile de pe abdomen,nucile ajută la scăderea colesterolului și a riscului apariției bolilor cardiovasculare.

De asemenea,incidența atacurilor de cord este mult diminuată la persoanele care mănâncă în mod regulat nuci,în timp ce înlătură stresul și tratează insomnia. Totodată,acest aliment este important pentru creier,memorie și sistem nervos,și ajută la menținerea sănătății oaselor,a mușchilor și a celulelor organismului.

Sursa: clickpentrufemei.ro