Traian Spak, divorțat?

10
1436

Andreea Antonescu și soțul ei Traian Spak, fiul milionarului oltean Constantin Spak care în urmă cu ani buni a ales să-și pună capăt zilelor, s-au căsătorit în urmă cu opt ani și au locuit ani de zile în America. Cei doi au împreună o fetiță, pe Serena, iar în ultima vreme au tot apărut zvonuri că ar fi la un pas de divorț.

Faptul că Andreea Antonescu a venit, de cele mai multe ori, singură în România, i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva sunt probleme în Paradis. Traian Spak a preferat să evite subiectul și nu a dat niciodată de înțeles că ar avea probleme cu mariajul cu Andreea Antonescu.

„Mie nu îmi plăcea Andre, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (n.r.: miercuri, 10 iulie) şi nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul şi cu totul altfel. E şi Andre, dar e mai mult de atât”, a declarat Traian Spak, conform wowbiz.ro.

Alexandra N.

10 COMENTARII

  1. cannabidiol

    [...]very few sites that transpire to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out[...]

  2. pure cbd oil for sale

    [...]although internet websites we backlink to beneath are considerably not connected to ours, we feel they're essentially worth a go as a result of, so possess a look[...…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here