Primarul Emil Moț a decis DEMOLAREA TERASEI de la Cinema Slatina

4
796

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a decis demolarea terasei construite recent pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la Cinema Slatina, acesta explicând că agentul economic care o deține nu a respectat autorizaţia de construcţie, ocupând o suprafață din trotuar mai mare decât cea prevăzută în documentație. 

Primarul orașului i-a pus în vedere proprietarului că trebuie să înceapă demolarea terasei chiar vineri. Altminteri, terasa va fi demolată de municipalitate, iar firma care deține barul prelungit, acum, cu terasa, va fi amendat, după ce i s-a mai aplicat o contravenție.

„Nu am avut ce face, agentul economic nu a respectat autorizaţia de construcţie. Acesta fost amendat şi în termen de zece zile de la constatarea contravenţiei el are obligaţia să aducă terenul la forma iniţială. Adică pe 12 iulie trebuie să înceapă procesul de demolare a construcţiei. În caz contrar, se va aplica amendă de la 50.000 la 100.000 lei, iar Primăria Slatina va demola construcţia”, a declarat Emil Moţ.

Poliția Locală Slatina a desfășurat, la sfârșitul lunii mai și începutul lui iunie, controale la restaurantele și cârciumile care dețin terase, în majoritatea cazurilor descoperind nereguli.

Poliţiştii locali au constatat, printre altele, că agenţii economici au amplasat pe domeniul public vitrine, lăzi frigorifice şi tonete de îngheţată, mese fără scaune pentru alimente de tip fast-food sau au amplasat terase în toată regula, deşi nu aveau autorizaţii în acest sens. În alte cazuri, terasele construite depășeau suprafața prevăzută în autorizația de construire.

Sursa: olt-alert.ro

4 COMENTARII

  1. A se vedea cazup silimar al shandramalei de la Dolce Vita care obstructioneaza trecerea. Pe cat de inestetice sunt aceste amplasamente,pe atat de dubioase. Si eu daca parchez pe o portiune de trotuar vin militienii locali loiali partidului sa fac exces de zel patriotic,scotand din dotare pregatirea intelectuala demna de rasul curcilor

  2. asteptam de trei ani sa se respecte legalitatea pe strada Textilistului.articus detine 4 sali cu o capacitate de 1200 locuri si ZERO PARCARE, este locat tot cartierul cu masini parcate pe trotuar inclusiv in poarta vecinilor, blocandu se astfel accesul la proprietate, nu poti intra si iesi din propria locuinta.cum este sa ai la cativa metri de casa trei nunti, cu trei feluri diferite de muzici infernale care dureaza pina in zori, cu masini lipite de gardul si poarta ta, cu nunti care se desfasoara in strada ,nuntasii imprastiindu se pe toata strada cu pahare in mana.seful politiei locale a spus ca NU POATE FACE NIMIC, doar n o sa deranjeze nuntile, cu drone deasupra proprietatii si patroni articus care ameninta cu moartea in prezenta echipajelor de politie, cu afise tip capra pe carosabil -pe domeniul public.local care pune viata in pericol nuntasilor – 1200 -locatia nu detine autorizatie de constructie.Poate are dreptate patroana ene sanda cind se lauda ca are ani si pile care o tolereaza indiferent cate legi incalca.cioburi pe carosail-domeniul public, nuntile unde nuntasii petrec in strada peste drum de restaurant cu pahare in mana aruncand restul de tigari linga gardul vecinilor.stiti cum este trei zile pe saptamana sa nu poti dormi pina in zori??functioneaza ca un grup infractional organizat fiind ocrotiti de politie si primarie.timp de trei ani.cetatenii sunt invitati sa vada cum arata aceasta strada in timpul nuntilor.

  3. Pe mine personal nu ma incomoda dar înțeleg de ce s a demolat, problema principală cred ca este oprirea pe avarii a mașinilor pe bulevardul nostru și nu doar pe bulevard . . .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here