Doi tineri din Olt au fost arestați după ce au tâlhărit un bărbat de 60 de ani

0
959

Doi adolescenți, de 16 și de 17 ani, din comuna Brastavățu, au fost arestați preventiv după ce în noaptea de luni spre marți au intrat peste un bărbat în casă pentru a-l jefui.

Polițiștii din cadrul Secției Nr.10 Poliție Rurală Vișina au reținut două persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

„La data de 08 iulie, ora 02:20, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Brastavățu, a apelat SNUAU 112, sesizând faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și, prin amenințare cu un cuțit și folosirea violenței, l-au deposedat de suma de 200 lei.  În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 16 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Brastavățu, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți”, a declarat  comisarul șef Claudia Radu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Marți, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Corabia, care a dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here