Fotbal: Ligă nouă, echipă nouă

0
581

Nou-promovata în Liga a III-a, CSM Slatina, în sezonul următor va evolua cu jucători noi. Fotbaliştii care s-au alăturat echipei noastre sunt următorii:

George Cotigă, fotbalist cu mare experienţă la nivelul eşaloanelor superioare, fundaşul central, se alătură echipei noastre. Acesta a mai jucat, în decursul carierei, pentru FC Argeş, CS Mioveni, FC Caransebeş, CSMS Iaşi, alături de care a promovat în Liga I, iar în stagiunea precedentă a evoluat în Liga a II-a la Daco-Getica.

Un alt transfer a fost goalkeeper-ul de 27 de ani, Nicuşor Grecu, care are o înţelegere pe două sezoane cu CSM Slatina. Acesta a mai evoluat, în decursul carierei, pentru FC Caracal, Alro Slatina, U. Cluj, CSMS Iaşi, iar în stagiunea precedentă pentru FC Argeş.

O altă noutate în lotul echipei noastre este Marius Cătălin Grigore. Născut în Slatina, pe 29 noiembrie, ’99, mijlocașul central Marius Cătălin Grigore a evoluat ultima dată în Liga a III-a, la ACS SR Municipal Brașov.

Cel de-al 4-lea transfer pentru echipa slătineană este Radu Necșulescu. Mijlocașul central de 28 de ani, slătineanul Radu Necșulescu a evoluat, în decursul carierei, pentru FC Caracal, FC Balș, Alro Slatina, FC Olt Slatina, Național Sebiș, CS Ineu, FC Hermannstadt, Oțelul Galați și Metalurgistul Cugir.

Daniel Popescu, fundașul stânga de 31 de ani are peste 250 de meciuri la nivelul primelor două ligi ale fotbalului românesc. Acesta a evoluat pentru echipe precum Oțelul Galați, ACS Poli Timișoara, FCSB, Concordia Chiajna sau Juventus București, iar în noul sezon va juca pentru CSM Slatina.

Alexandra N.