APIA Olt face angajări. Nu se cere vechime

0
1654

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) – Centrul Județean Olt, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant.

 Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Un avantaj îl constituie faptul că, nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 17 iulie, de la ora 10.00, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 11 iulie 2019. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de articolul 49, alineatul (1) din Hotărârea Guvernului nr.611/2008.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Agenţiei de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Olt, din Slatina, cu sediul în str. Arcului nr. 20,  telefon 0249/411.244.