Stănescu: Voi fi prezent la Congresul PSD, dar nu voi vota

3
316

 Senatorul PSD Paul Stănescu a declarat vineri, că va fi prezent la Congresul extraordinar al PSD, însă nu va vota.

Fostul vicepremier a adăugat că social-democrații organizației PSD Olt vor vota conform propriei conștiințe.

„Sigur, asta e democrația, votul majoritar, trebuie să îl ducem la capăt. Așa cum știți, mâine (sâmbătă – n.r.) e Congres. Eu voi fi prezent, dar nu votez. Iar colegii mei de la Olt votează cum le dictează propria conștiință. Nu vorbesc despre nicio regulă, nu votez”, a afirmat Paul Stănescu, înainte de ședința CEx al PSD de vineri.

sursa:digi24.ro

3 COMENTARII

  1. Stanescule,ai dovedit ca esti o lichea comunista de prima mana,care stie doar sa traga sforile si sa isi puna neamurile si prietenii in functii publice.Din cauza lacomiei de avere si a mandriei specifice taranului incult,tu ai reusit sa ii indepartezi pe oamenii care te-au initiat si care introdus in lumea afacerilor si a politicii,respectiv pe Ionel Savu si Ion Toma…Ai facut asta doar pentru ati pune sotia,copiii,fratele,neamurile si prietenii in functii politice,economice si admnistrative.Te-ai inhaitat cu hotul de Valcov si escrocul de Dragnea,iar acum te stii cu musca pe caciula,si fugi de responsabilitatea unui vot clar.Oricum, pentru judetul Olt nu ai facut nimic notabil si durabil,deoarece nu ai capacitatea intelectuala si morala pentru a fi intr-o functie politica si admnistrativa de nivel national.Locul tau este acasa…sa dai la gaini boabe..

  2. Dupa acest Congres al PCR,scuze PSD,o sa fie facut harcea-parcea.Stanescu,Oprescu si inexistentul si diletantul de Mot dimpreuna cu gasca lor de la Olt vor cadea in dizgratie si totodatai oamenii lui Dragnea,Valcov, Stanescu si Oprescu si toata gasca lor, numiti de catre ei in diferite functii si posturi ,vor fi expulzati din toate functiile politice si admnistrative.Oricum,forta politica si admnistrativa a tandemului Viorica Dancila si Eugen Teodorovici incepe sa actioneze pe toate fronturile.Incetul cu incetul…Multi dintre functionarii publici din tara care au venit pe functii si pe posturi fara criteriul meritocratiei vor fi nevoiti sa isi caute alte locuri de munca.Asadar,cei care lingusesc actuala conducere de la Olt,inclusiv ziaristii piscotari,ar cam fi cazul sa se abtina..Nu de alta,dar cam bate vantul schimbarii…

  3. Cu tripleta Dancila-Teodorovici si Fifor nu este de joaca. Pentru toti baronii rosii din PSD si functionarii publici numiti pe criterii de nepotism si de clientelism politic vin vremuri grele. .Ar cam fi cazul ca Stanescu si Oprescu sa isi faca bagajele…De acum incolo,Teodorovici are mana libera ca sa faca curatenie in toate institutiile Statului,deoarece o sa fie numit si vicepremier al Guvernului Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here