Dezmăț total pe bani publici! Încasează bani degeaba, în fiecare zi: Decizia CCR care devalizează bugetul

0
672

Dezmăț total pe bani publici. Se întâmplă în România. Sute de oameni încasează bani în fiecare zi, fără să facă nimic. Ultima decizie a CCR declanșează un scandal imens și devalizează bugetul public. Dezvăluirile unui analist politic sunt halucinante. Totul se întâmplă după alegerile europarlamentare din 26 mai.

Decizie halucinantă a CCR. Judecătorii constituționali au amânat validarea referendumului din 26 mai. Asta vine ca un boomerang pentru bugetul statului. Analistul politic, Cristian Hrițuc, dezvăluie efectele economice ale deciziei.

Hrițuc spune că reprezentanții BEC vor fi plătiți în continuare cu 190 de lei pe zi până când BEC își va înceta activitatea.

„Nu știu de ce Curtea Constituțională a amânat validarea referendumului, ce era așa greu de judecat, dar știu că a făcut fericiți vreo sută de oameni. Membri BEC vor fi plătiți în continuare cu 190 de lei pe zi, până la data în care BEC își va înceta activitate. BEC nu poate înceta activitatea până CCR nu se pronunță. Dăcă CCR mai sta două luni până să se pronunțe, oamenii aia din componența BEC vor primi bani, zilnic, fără să presteze ceva. 190 de lei pe zi. Trai neneacă”, a precizat consultantul politic Cristian Hrițuc pe o rețea de socializare.

Sursa: capital.ro