VIDEO. Apel al primarului de la Balș: ”Aceste imagini sunt de coșmar”

7
609

Primarul orașului Balș, Mădălin Ady Teodosescu, a transmis joi un apel către guvernanți, referitor la traficul din zonă, care, după cum se știe, reprezintă o problemă de mulți ani, iar pentru fluidizarea sa se tot pun idei în discuție, din păcate niciuna realizabilă.
”Domnilor guvernanți, salvați orașul Balș și locuitorii acestuia! Aceste imagini de coșmar sunt realitatea fiecărei zile în orașul nostru. Oare suntem pe DN1, în aglomerația de weekend spre munte, sau pe Autostrada Soarelui, spre mare?! Merităm așa ceva într-un oraș european, în 2019? Alții au primit drumuri noi, pasarele, pasaje subterane. La noi de ce nu se poate face nimic?”, este mesajul transmis de edil.

7 COMENTARII

  1. Ați rămas decât cu muia pe buze, in rest toți o apa si-un pământ . Puneți dracu osul la munca și nu mai așteptați sa va facă treaba aia de la București ! De ani de zile nu vezi și nu auzi altceva in țara asta decât muie PSD, muie PNL, etc. De muncit… niciunii !

  2. Lăsați lauda primarului și uitați-vă în ograda lui are străzi neasfaltate și fără canalizare, mai rău ca la comunele din jur, Bobicești, Baldovinesti, etc. Au canalizare, apa, chiar și gaze…. 🤬😠😤

  3. Nu conteaza cine este primar la Bals conteaza ca de 30 de ani PSD ul este la putere in Romania si nu a facut nimic pentru OLT iar cei care se supara ca zicem MUIE PSD sa mai ia si ei acasa sa dea la toti din familie

    • Exact cum spuneam ! Unii atât au înțeles din democrație : “ciuma roșie” , “muie in sus, muie in jos”. Ciuma Roșie, dar PNL, PDL, CDR când au fost la guvernare, au făcut ceva? Nu! Nu cei de la guvernare trebuie sa facă ceva, noi trebuie sa facem, noi trebuie sa muncim, noi trebuie sa ne schimbam. Ca sa dau exemplul tău, atunci când faci umbra pământului degeaba, stai cu sticla de bere in mana de dimineața pana seara in fata bodegii și te plângi ca alții nu fac nimic pot tine, e greu! E mult mai ușor in cazul tău sa spui “muie PSD” sau “jos ciuma roșie!”. De aceea de 30 de ani nu se întâmpla nimic, ca tine sunt mulți .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here