Contract important de finanţare semnat între ADR Sud -Vest Oltenia şi Primăria Caracal

0
387

Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu şi directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, Marilena Bogheanu, au semnat, marți, un contract de finanţare în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Este vorba despre proiectul Reabilitare, Modernizare și Echipare Ambulatoriul de Specialitate din Cadrul Spitalului Municipal Caracal.

Spitalul din Caracal va avea un Ambulatoriu la standarde europene. Și asta grație administrației locale care a reușit să acceseze un proiect pe fonduri europene care va permite reabilitarea, modernizarea și  echiparea acestuia. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 8,7 milioane de lei.

 „Astăzi s-a semnat contractul de finanțare a Proiectului de Reabilitare, Modernizare și Echipare Ambulatoriului de Specialitate din Cadrul Spitalului Municipal Caracal. Valoarea totală a investiției se ridică la 8.639.994,30 lei. Durata de realizare a investițiilor este de 36 de luni”, a anunțat pe pagina sa de socializare Primăria Caracal.

Proiectul ce vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea Ambulatoriului este finanțat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014 – 2020, Axa Prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Operaţiunea 8.1 Creşterea accesibilităţii serviciilor de sănătate, comunitare şi a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace şi izolate.