A murit la locul de muncă

4
1162

Un bărbat, din Colonești, județul Olt, angajat la o societate agricolă, cu punct de lucru în Colonești, şi-a găsit sfârşitul la locul de muncă. Cazul este cercetat de inspectorii de muncă olteni.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt cercetează condiţiile în care a murit, în timpul serviciului, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Colonești. Potrivit șefului ITM Olt, inspectorul șef Cristian Ungureanu, bărbatul a fost găsit decedat în curtea societății.

Cazul este cercetat de inspectorii de muncă din cadrul ITM Olt pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

4 COMENTARII

  1. Si care este diferenta intre sarmanul om care muncea si politistul care a murit impuscat si care mai avea 2 ani pana la pensie care era la 45 de ani iar omul asta mai avea de munca 20 de ani , asta intreb si eu care este diferenta dintre cei doi care au murit

  2. Moartea vine cand vrea Dumnezeu.Ambii au murit la datorie.Dar diferenta consta in faptul ca unul a fost politist si celalalt a fost agricultor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here