Siegfried Mureșan, la Caracal. Importanța fondurilor europene

0
301

Miercuri, organizația PNL Olt a primit vizita deputatului european Siegfried Mureșan, care în acest moment se află pe poziția numărul 3 pe lista candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare. Acesta, împreună cu Liviu Voiculescu, președintele filialei Olt a PNL, primarul comunei Studina, Marian Vasile, Cristi Pavel, președintele PNL Caracal, dar și membri ai filialei, au avut o zi plină de campanie electorală. Au efectuat vizite la Corabia, Studina, Drăgănești-Olt și Caracal.

Siegfried Mureșan s-a arătat încântat de liberalii de la Olt, spunând că este ”o organizație extrem de puternică și motivată” și își dorește ca județul să se dezvolte ceva mai consistent: ”merită drumuri și școli mai bune”. Acesta a menționat faptul că se vede clar, cu ochiul liber ”diferența dintre comunele conduse de PNL și PSD”.

Liberalul a spus că atragerea fondurilor europene și simplificarea procesului prin care respectivele fonduri să ajungă în țara noastră este unul dintre obiectivele care reprezintă o miză serioasă. De asemenea, el a declarat faptul că PNL este singurul partid din România care contează în Parlamentul European, fiind parte a Partidului Popular European și câștigând ușor sprijinul colegilor.

„Mi-aş dori ca toţi oltenii să înţeleagă că este nevoie de o reformare a clasei politice, este nevoie de un alt mod de a gândi şi de a acţiona în sfera politică. Vreau o politică bazată pe bun-simţ şi respect faţă de cetăţeni. Vreau ca oamenii să înţeleagă că cel mai important este dialogul, să discuţi despre cine eşti şi ce vrei să faci în politică. Vreau să nu mai existe ură, pentru că acest lucru ne costă. În rest, aştept un rezultat foarte bun pentru olteni la scrutinul de duminică”, a declarat primarul comunei Studina, Marian Vasile.