Paul Stănescu, dezvăluiri despre celebrul plic galben

1
960

Emisiunea România 2019 de la Slatina moderată de Cozmin Gușă a adus noi dezvăluiri. Fostul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a dat detalii despre un dosar închis în care a fost rechemat în instanță, însă și despre deja cunoscutele ,,plicuri galbene” care erau puse pe masa judecătorilor.

„Când am ajuns la Ministerul Dezvoltării în 2017, pe 17 oct, la 2 luni de zile, am fost chemat de ÎCCJ că redeschide un dosar. Era vorba de un dosar de când eram președinte al CJ, despre finanțarea echipei de fotbal. Dosar închis în 2010, cred. La 7-8 ani.. .ia să vedem ce face omul ăsta. M-au chemat. La camera preliminară, a 2 a ședință în camera preliminară, procurorul era șefa secțiilor juridice din cadrul DNA, Gabriela Popa o chema, cred pe masa judecătorului Foituș, președinte de ședință a venit cu un plic galben și l-a pus pe masă. Nu pot să spun ce calitate aveam. Nu eram inculpat. Foitoș, să îi dea Dumnezeu sănătate, a refuzat să deschidă plicul galben. Ce putea să existe în plic?”, a spus Paul Stănescu referitor la situație.

1 COMENTARIU

  1. profil de politie politica facut de DNA in acest caz….cum se poate sa incerci sa redeschizi un dosar tocmai cand un om trebuie sa ocupe o functie? dar pana atunci …7-8 ani nu ai vazut solutia data? de ce nu ai incercat sa redeschizi dosarul in tot acest timp? Eu nu sustin ca toate procesele facute de DNA sunt politice dar in acest caz se vede de la o posta ca DNA a facut politie politica..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here