E oficial! Alocaţiile se măresc de la 1 aprilie 2019! Câţi bani se vor încasa

0
727

Alocațiile se măresc de la 1 aprilie 2019! Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea bugetului de stat și, până la sfârșitul acestei luni, Camera Deputaților este așteptată să voteze creșterea alocațiilor. Este doar o formalitate, având în vedere că Senatul a luat deja această decizie.

E oficial! Alocaţiile se măresc de la 1 aprilie 2019! Ce a decis Senatul

La începutul săptămânii, Senatul a decis în unanimitate creșterea alocațiilor din luna imediat următoarea adoptării bugetului de stat. Alocaţia de stat pentru copii se stabileşte în cuantum de 300 lei pentru copii în vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap, 150 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani şi 300 lei pentru copiii cu vârsta între 3 şi 18 ani în cazul copilului cu handicap, potrivit deciziei Senatului României.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, vineri 15 martie, că a decis să promulge legea bugetului, pentru că nu mai avea altă cale de atac. „PSD este singurul vinovat pentru întârzierea progresului României! Degeaba încearcă PSD să găsească ţapi ispăşitori, când de fapt bugetul a fost întârziat excesiv doar pentru că Guvernul l-a aprobat şi l-a trimis Parlamentului pentru dezbateri cu o întârziere de 3 luni faţă de termenul prevăzut de lege”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa:stirimondene.fanatik.ro