TMK Artrom Slatina are nevoie de personal. Compania angajează zeci de oameni

2
1874

TMK Artrom SA Slatina, unul dintre principalii lideri ai pieței europene și mondiale de țevi industriale își va mări numărul de angajați cu 60 de oameni. Anunțul a fost făcut, joi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții mass-media, chiar de către președintele-director general al companiei, ing Adrian Popescu.

De altfel, în ultimii trei ani, numărul angajaților la TMK Artrom SA Slatina a crescut cu aproape 400. Numai în 2017 compania a încadrat 140 de oameni. Crșeterea numărului de angajați s-a produs pe fondul dezvoltării unor capacități de producție noi. „În ultimii trei ani, când am înregistrat un maximum de investiții la noi, numărul de angajați ai companiei a crescut cu 380 de oameni. Pe undeva este normal, pentru că s-au născut capacități noi care au necesitat personal. Anul acesta, de exemplu, noi avem în buget – trebuie să fie aprobat de acționari, o creștere de 60 de oameni. În fiecare an creștem. Cea mai mare creștere a fost în 2017, când am angajat 140 de oameni. Deci, dintre cei 380 de oameni angajați în ultimii trei ani, 140 au fost încadrați într-un singur an, pentru că s-au pus în funcțiune niște facilități de producție. Sigur că, atunci când vii și tehnologizezi un flux vechi, manual, și pui ceva modern, toată lumea se gândește că reduci numărul de oameni. Da, e posibil. Dar noi am adăugat capacități.  Noi am plecat de la un laminor mic și am ajuns la tot ce se vede astăzi, și, ușor, ușor, ne dezvoltăm”, a declarat președintele-director general al companiei, ing Adrian Popescu.

TMK Artrom Slatina și TMK Reșița numără împreună 2.330 de angajați, dintre care 1.500 sunt doar în Slatina.

 

2 COMENTARII

  1. Asa este angajeaza 10 si pleaca 20 pentru ca pe cei din conducere nu ii intereseaza ca la nivelul maistrilor sa facut un grup mafiot care impart bani la oameni in functie de nevoile lor personale ,( daca ii muncesti pe casa maistrului , daca ii aduci ceva de mancare de la tara sau orice ajutor ) nimeni din conducere nu a verificat de ce este o diferenta de 2 sau 3 sute de euro intre oameni cu toate ca lucram impreuna si facem acelasi lucru, nimeni nu a intrebat de ce ascensiunea asta salariala la unii si la altii care lucreaza de 15 20 de ani nu . Pentru ca cei din conducere ne au desconsiderat ca oameni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here