Olt: Tot mai multe cupluri divorțează

0
283

Numărul de divorțuri crește de la o lună la alta în județul Olt, lucru relevat și de datele oficiale ale Direcţiei Regionale de Statistică (DRS).

 Foarte multe cupluri întâmpină probleme și ajung să aibă discuții, care pot degenera și să se ajungă până la divorț, iar motivele diferă, de la probleme financiare, până la lipsa de comunicare.

Potrivit ultimelor date furnizate de Direcţia Regională de Statistică (DRS) Olt, numărul divorţurilor a fost, în luna octombrie 2018, mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017. În acelaşi timp, numărul cuplurilor care au spus DA în faţa ofiţerului stării civile a crescut ușor în perioada de raportare. La oficiile de stare civilă au fost încheiate și înregistrate 273 căsătorii în luna octombrie 2018, în luna similara din anul precedent înregistrându-se 256 căsătorii. Prin hotărâri judecătorești definitive, în luna octombrie 2018, au fost pronunțate 105 divorțuri față de 64 divorțuri în luna octombrie 2017”, se arată în buletinul statistic al DRS Olt.