Deputatul de Olt, FLORIN IORDACHE, printre cei mai importanți oameni din România

6
620

Vicepreședinte al Camerei Deputaților, Florin Iordache, este reprezentantul acestui important forum legislativ la festivitatea de deschidere legată de președinția Uniunii Europene.

Acesta a luat cuvântul la acest înalt forum european printre primii importanți oameni.

Este, vrem – nu vrem, cel mai important oltean al nostru, după Ceaușescu, în epoca modernă.

6 COMENTARII

  1. Asta e articol platit.Poi astai un sobolan de parlament cu apu aturi de porc.
    Alta intrebare.Trage cu dintii de mintile din capul cu studii la fara frecventa ca un armasar la caruta.Atata prostie e in partidul lor si incompetenta si saracie ca au groaza sa faca bugetul.Nici acu nu e gata.Hai sictir.

  2. Toate comentariile sunt pertinente.Doar aprecierea facuta de redactia gazetei este pe aratura. Eu incerc sa-l inteleg pe cel ce a facut aceasta apreciere, dar, cu toata bunavointa, nu pot sa-l aprob. In judetul asta sunt oameni merituosi, nu indivizi care sar in apararea puscariabililor. Cum sa fiu eu mandra de „Alta intrebare” cand noi avem olimpicii nostri si profesorii care ii pregatesc ? Mandra am fost de pianistul Dan Grigore care se afla in fata Ateneului nu in interior alaturi de analfabeti (erau cu duiumul), alaturi de „H2O” Adrian Severin, Madalin Voicu, Adrian Nastase. Daca traia securistul Plesita, cred ca ar fi fost si el in sala alaturi de mandretea de „Alta intrebare” Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here