Percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete în Olt. Incredibil ce au descoperit polițiștii și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale

0
1042

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au efectuat, joi, cinci percheziții domiciliare, pe raza județului Olt, la locuințele unor persoane bănuite de implicare în activități de contrabandă cu țigarete.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, în urma perchezițiilor efectuate pe raza comunelor Rusănești, Tia Mare și Brastavățu, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 4.756 de pachete de țigarete, diverse mărci, fără a avea aplicate timbru de marcaj fiscal, și cantitatea de 35 kg de obiecte de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice.

Totodată, a fost indisponibilizată suma de 121.900 de lei și 3.100 euro.

Reprezentantul IPJ Olt a mai precizat că, în acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.