Tren oprit de copacii căzuți pe calea ferată Sibiu -Caracal

0
216

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA  informează că la această oră se intervine cu utilaje şi personal de specialitate pe secţiile Valea Mărului – Câineni şi Valea Sadului – Livezeni pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact şi repunerea sub tensiune.

Între staţiile Valea Mărului – Câineni personalul feroviar intervine pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi eliberarea liniei. În acest momen, trenul IR 1722, care circulă pe relaţia Sibiu – Caracal, staţionează temporar, pe perioada intervenţiei, în Valea Mărului.

Se acţionează de asemenea cu drezine și personal de specialitate pe intervalul de stații Valea Sadului – Livezeni pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la linia de contact şi repunerea sub tensiune, însă trenurile care au trasat graficul de circulație prin această zonă circulă pe rute ocolitoare. Pe toate celelalte secţii CF de pe întreaga reţea feroviară se circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic.

Sursa foto: click.ro