Tot mai multe cupluri din Olt divorțează

1
235

Numărul de divorțuri crește de la o lună la alta în județul Olt, lucru relevat și de datele oficiale ale Direcţiei Regionale de Statistică (DRS).

 Foarte multe cupluri întâmpină probleme și ajung să aibă discuții, care pot degenera și să se ajungă până la divorț, iar motivele diferă, de la probleme financiare, până la lipsa de comunicare.

Potrivit ultimelor date furnizate de Direcţia Regională de Statistică (DRS) Olt, numărul divorţurilor a fost, în luna august 2018, mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp, numărul cuplurilor care au spus DA în faţa ofiţerului stării civile a scăzut în perioada de raportare. La oficiile de stare civilă au fost încheiate și înregistrate 411 căsătorii în luna august 2018, în luna similara din anul precedent înregistrându-se 451 căsătorii. Prin hotărâri judecătorești definitive, în luna august 2018, au fost pronunțate 13 divorțuri față de două divorțuri în luna august 2017”, se arată în buletinul statistic al DRS Olt.

1 COMENTARIU

  1. Atunci de ce sau mai cåsåtorit ? La început,un bårbat şi o femeie se împrietenesc,dacå relația este serioaså şi dacå au cu ce plåti facturile ar fi recomandabil så tråiascå o vreme împreunå,nu hop-țop facem nunta.Corect ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here