Cruzime șocantă. Un tânăr din Olt și-a mutilat bunicii și i-a lăsat în frig o noapte întreagă

0
1526

Doi bătrâni din comuna Brebeni, județul Olt, au ajuns la spital, după ce au fost bătuți și mutilați, în propria casă, de un nepot, în vârstă de 32 de ani, din satul Zorleasca al comunei Valea Mare, care le-a luat un portofel cu bani. În plus, bătrânii au fost lăsați în frig, o noapte întreagă.

Sursele realitateadeolt.net spun căeste vorba despre o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat în vârstă de 67 de ani.

Bătrânul bătut și mutilat de nepotul său, vineri noapte, este în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

„Este vorba de două victime agresate, transportate la spital la Craiova. Una dintre ele, respectiv bărbatul este în stare gravă, în comă. Cealaltă are și ea nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale, dar nu-i este pusă viața în pericol. A fost agresiune pentru a se sustrage bani din domiciliu”, a declarat prim-procurorul Parchetului Olt, Anca Anuța.

Tânărul a intrat în casă peste cei doi bătrâni, în satul Săltănești din comuna Brebeni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, i-a bătut cu bestialitate, le-a tăiat urcehile și nasul, și i-a lăsat afară, în spatele locuinței, unde au stat până dimineața.

Nepotul le-a luat un portofel cu bani pe care l-a găsit în locuință și a plecat.

Sâmbătă dimineața, femeia în vârstă de 73 de ani a reușit să se târască până la poartă, unde un vecin a văzut-o și a sunat la 112, semnalând evenimentul. Cei doi au fost transportați la Spitalul Slatina.

Autorul a fost identificat de polițiști și procurori, fiind audiat atât el cât și alți martori, anchetatorii întocmind un dosar de cercetare pentru tentativă de omor.

Sursa: realitatea.net