Primarul Slatinei anunță proiecte importante

5
949

Primarul Slatinei anunță proiecte importante

Gazeta Oltului propune ca zona nou construită la fosta unitate militară să poarte denumirea “Piața 1 Decembrie 1918”

Ieri la prânz în sala de pe Dealul Grădiște, primarul Slatinei, Emil Moț, însoțit de viceprimarul Gigi Vâlceleanu, au prezentat în fața mass-mediei locale unele dintre proiectele pe care edilul le are în atenție pentru această perioadă. Este un lucru lăudabil faptul că acesta a încercat să aibă întâlniri mai des cu presa pentru a-și prezenta realizările edilitare și pentru a răspunde la unele dintre întrebările pe care ziariștii simt nevoia să le pună primarului.
Terenul de la fosta unitate militară, unde urmează să se construiască un mall, locuințe și un parc a fost cel mai dezbătut subiect. O întrebare care rămâne și trebuie să primească curând un răspuns este cea legată de numirea generică a acestui complex socio-economic. Noi credem că ar fi binevenită alegerea unei mari personalități locale în locul uneia de interes național. Ținând cont de anul centenarului, venim cu propunerea ca această zonă să poarte numele de Piața 1 Decembrie 1918. Alte proiecte puse în discuție au fost reabilitarea blocurilor, lifturilor, a unor străzi importante, o regândire a asociațiilor de locatari, probleme pe care le ridică cele două blocuri din “șerpărie” (cartierul Steaua Roșie).

Pentru întreaga conferință de presă, click aici.

Conferință de presă, Emil Moț. Dacă aveți întrebări, lăsați în comentarii

Publiée par Gazeta Oltului sur Mercredi 31 octobre 2018

5 COMENTARII

  1. CE REALIZARI SA PREZINTE MOT ASTA CA NU AFACUT NIMIC DECAT SE INTRECE LA PROIECTE SI STUDII DE FEZABILITATE CU OPRESCU DAR ESTE CEL MAI SLAB PRIMAR CARE A FOST PANA ACUM . NU PUTEA SA CONSTRUIASCA CA NU AVEA NUME LA LUCRAREA ASTA. HA HA HA

  2. Circotasii dau din clanta, ca ei au pierdut alegerile acum 2 ani. Face EMIL MOT treaba buna. E apreciat. Un primar bun tace si face. Sau vreti unul bun de gura si sa ne vrajeasca?

  3. Locuiesc pe str Salcamului, platesc impozit pt zona A dar asfalt nu exista, iluminatul public este deficitar, apa, curent si canal am băgat pe banii noștri, samad. In campanie, cand a venit la poarta a promis multe dl Moț, trebuia sa ii iau in scris iar acum sa public. Abia aștept sa vina alegerile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here