Puciștii din PSD, întâlnire de taină

1
691

Întâlnire de taină a puciștilor din PSD. Primarul Gabriela Firea, vicepremierul Paul Stănescu – vizat de remaniere – și fostul premier Mihai Tudose au avut o discuție. Asta chiar înainte de ședința comitetului executiv al PSD în care se va discuta remanierea guvernamentală. 

Gruparea disidentilor anti-Dragnea, formata din nume grele precum Paul Sănescu, Gabriela Firea, Adrian Tutuianu şi Marian Neacsu ar fi ameninţat că va vota moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader şi chiar o motiune de cenzură împotriva Guvernului daca Liviu Dragnea il va remania pe Paul Stanescu din funcţia de vicepremier şi ministru al dezvoltarii.

Printre cei care ar urma să pleca sigur din Guvern se numără Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, ministrul Culturii, George Ivașcu, dar și ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Concomitent cu lista celor pleacă există și o listă cu cei vor rămâne sigur în Guvern. Printre aceștia se numără Sorina Pintea, ministrul Sănătății, Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, Carmen Dan, ministrul de Interne, Petre Daea, ministrul Agriculturii și Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, informează Realitatea TV.

ALDE a anunţat deja că niciun ministru al formaţiunii nu va fi remaniat, dar au existat unele discuții pe tema lui Tudorel Toader.

Sursa :realitatea.net

1 COMENTARIU

  1. Astia joaca teatru si ei se intalnesc cum sa fure din banul public.Uitati-va la noi in Slatina.Primarul Mot este prieten cu Voiculescu de la PNL….Se intalnesc la petreceri si fac afaceri inpreuna,dar in fata slătinenilor se arată a fi mari dusmani.Astia se cred dumnezei .De fapt,asta este fratia diavolului.Si-au vandut sufletele pentru bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here