Bandă de spărgători de mașini din Olt, anihilată de polițiști

0
652

Patru bărbaţi din Olt, au fost reținuți luni pentru 24 de ore de polițiști, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi spart mai multe mașini parcate în apropierea unor restaurante din Craiova de unde au sustras bunuri și bani. Prejudiciul se ridică la aproximativ 6.000 de lei.

 O bună parte din prejudiciul produs a fost recuperat de către polițiști, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean  Dolj, Cosmin Grădinaru. În cursul zilei de marți, 30 octombrie, cei patru urmează să fie prezentați unității de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, însă cei patru nu au acționat numai în Craiova, ci și în Balș și în Râmnicu Vâlcea unde în aceeași noapte au spart mai multe maşini din care au luat bani sau bunuri. Banda acţiona cu precădere la nunţile mai mari, la restaurante mai luxoase. Doi dintre spărgătorii de mașini sunt din Drăgănești-Olt, unul din Slatina și unul din Brâncoveni.