Paul Stănescu: Participarea scăzută la referendum este un eșec pentru toată societatea românească

4
387
Vicepremierul Paul Stănescu a spus luni că ”trebuie făcută o analiză” pentru a vedea care este cauza pentru prezența atât de mică la referendum, adăugând că ”e un eșec pentru toată societatea românească”, nu numai pentru PSD.
Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să își asume eșecul pentru referendum, a spus că ”Nu pot să vă răspund la această întrebare”, acesta subliniind că pur și simplu oamenii au refuzat să vină la vot.
În total, la referendum au votat 3.778.716 persoane, respectiv 20,96% din numărul de votanți. Pentru validarea referendumului era nevoie de un prag de 30%.

4 COMENTARII

  1. Cauza? Scarba bai tractoristule, scarba fata de infractori ca Dragnea si analfabeti ca tine, Dancila, Carmen Dan, Andrusca, Popa si toti guvernantii lui peste. Treceti pe ogoare, acolo a fost si este locul vostru, meritat!

  2. Asta e . Daca era vot pentru locuri in parlament sau ceva contracte cu statul, sau ceva locuri prin consiliile de administratie ale societatilor de stat ai fi vazut facand campanie toti mafiotii useristi , hashtagisti si pedelisti . Nu a fost de ciordit , nu au iesit . . Unde mai pui ca s-au rastit ped ophiliitzii si pop o narii occidentali populari la voi si ati lasat izmenele la vale . Daca mai vorbim si despre amanta lui guru Bivolaru din parlamentul european care presteaza din greu la wc-urile pop o narilor si ped o philitzilor occidentali pot sa zic ca……..campania pentru referendum s-a desfasurat cu succes in zona pedo .

  3. N-au fost basescu , eba si cu interlopul ghinion sasa case pe listele de vot , nu m-am dus . Astia e ai mei si cu astia votez , VREAU GUVARNUL MAU . Ma duc si muncesc pe mosie la Nana la nenea milionaru”si la vot tot nu ma duc ,chiar daca lumea o sa vorbeste urat despre mine . .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here