Ziua Recoltei la Slatina, sărbătorită cu invitați de seamă

1
3090

Ziua Recoltei, eveniment aflat la cea de-a doua ediție, va fi sărbătorită, miercuri, la Slatina.  Evenimentul care va avea loc pe Esplanada din centrul municipiului reședință de județ este organizat de Direcția Agricolă Olt și Primăria municipiului Slatina și va aduce față în față peste o sută de fermieri din județ, dar și din alte județe.

Direcția Agricolă Olt organizează, pe 10 octombrie, Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti. Organizatorii spun că la această zi au fost invitaţi peste o sută de fermieri din judeţ, dar şi producători din Vâlcea și Sibiu. Evenimentul începe la ora 10.00, când va avea loc deschiderea. Noi am trimis vreo 40 de invitații la oficialități. Așteptăm să vină domnul vicepremier Paul Stănescu, domnul ministru al Agriculturii, Petre Daea, domnul secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, directori din minister, parlamentari, dar și alte persoane. Vor fi prezenți peste o sută de producători din Olt, cei cu legume numai din județul Olt, și cei cu pastramă și carne de oaie din Vâlcea și Sibiu, a declarat Ion Anuța, directorul adjunct al Direcției Agricole Olt. Bineînțeles, de la eveniment nu va lipsi nici preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, deputatul de Olt Alexandru Stănescu, inițiatorul „Zilei naționale a produselor agroalimentare românești ”. Scopul acestei acțiuni este promovarea produselor agroalimentare românești conform legii 168/2017.

1 COMENTARIU

 1. Ziua Recoltei o sa fie o zi insipidă.O sa fie o zi in care PSD o să incerce să dreagă busuiocul,respectiv sa explice electoratului că eșecul referendumului se datorează lui Iohannis Dar cu un Paul Stănescu,care până mai ieri se visa marele vătaf al județului Olt-Romanati,nu se poate face nimic bun,deoarece este lipsit de cultură si viziune politică pentru timpurile de azi. .Dar timpurile si oamenii se schimbă si neamul românesc rămâne vesnic unit .Vorba poetului nostru național ;
  ” Tu rămâi la toate rece,
  De te-ndeamnă, de te cheamă;
  Ce e val, ca valul trece,
  Nu spera şi nu ai teamă;
  Te întreabă şi socoate
  Ce e rău şi ce e bine;
  Toate-s vechi şi nouă toate:
  Vreme trece, vreme vine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here