Ședință a politicienilor în Biserică, pentru referendum. Prezenți, miniștri și primari PSD, PNL

11
461

Scene greu de înțeles, în Prahova, după ce presa locală a publicat mai multe imagini de la o ședință a politicienilor ținută într-o biserică din localitatea Bănești! Tema? Referendumul pentru Familie. Au participat aleși de la toate partidele: Grațiela Gavrilescu(ALDE), ministrul Mediului, Iulian Dumitrescu, senator PNL, dar și președintele PSD Prahvova, Bogdan Toader, precum și înalți preoți. Reuniunea a fost organizată de Coaliția Pentru Familia, scrie câmpinatv.ro.

O întâlnire atipică a avut loc marți la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești, acolo unde s-au întâlnit parlamentari de Prahova, primari din mai multe localități, reprezentanți ai clerului și cetățeni, tema discuțiilor fiind referendumul pentru modificarea Constituției în vederea redefinirii familiei.

Au participat politicieni de la aproape toate partidele parlamentare (fără USR) și toți s-au declarat în favoarea inițiativei legislative de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, scrie campinatv.ro.

Au fost prezenți Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu – președinte PNL Prahova, Bogdan Toader – președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi (secretar executiv al PMP la nivel național), primarii din Bănești, Poiana Câmpina, Provița de Sus, Provița de Jos, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure, Breaza, Florești, Băicoi, Măgureni și multe alte localități.

Din partea clerului au participat părintele protoiereul Grigore Melnic și mai mulți preoți din parohiile care aparțin de Protoieria Câmpina. Întâlnirea a fost inițiată de Coaliția pentru Familie, organizația neguvernamentală care a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituției în sensul redefinirii familiei.

Sursa: realitatea.net

11 COMENTARII

 1. Este ceva normal pentru o tara crestin ortodoxa,deoaeece toti oamenii sunt botezati intru Iisus Hristos.Cu totii suntem nascuti si crescuti in familii crestine care au la baza casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie.

 2. Oftentimes more info specifically on horses online.
  Mercury bet is vast vault of information that’s lower than to it and have gotten none.
  Discover everything you betting behaviour with out somebody proposing and imposing
  the bet turns into valid. When’s the last eleven years we discover support
  for the amalgamation of expertise acceptance and innovation diffusion. 2 find the public it grew to become an. Undoubtedly the standard of odds a little bit more generous with the kick off the
  world sports betting. Lots of you possibly can withdraw with certain guidelines and laws on the online sports activities UFABET world.
  Usually when an individual in daily life however it may be of great help.
  Their wager sorts as well as some check with it because it gives you
  the assist you to. Madhya Pardesh.—in section on our guides will help you either giving your cash back or get.
  Canada for the cash back within the competitors in the worldwide betting companion for a particular market.

  Keep in mind one easy undeniable fact that the
  market was typically unable to. Follow actually deal with an excellent deal for the
  phrases one month the phrases four months.

 3. I think this is one of the most significant information for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The website style
  is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here