Paul Stănescu, REACȚIE SURPRIZĂ la anunțul lui Ponta privind schimbarea lui Dragnea de la Camera Deputaților

3
831

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni, la Parlament, după ședința BPN al PSD, că opoziția face „foarte rău” când se gândește să-l revoce pe Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, afirmând că deputații PSD nu vor susține un astfel de demers, scrie Mediafax.

„Foarte rău fac”, a declarat, luni, vicepremierul Paul Stănescu, fiind întrebat despre intenția opoziției de a-l revoca pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților.

El a spus că deputații PSD nu vor susține un asemenea demers.

„Opoziția poate să facă ce vrea. Cum să susțină (parlamentarii PSD – n.r.) acest demers? Nu, categoric nu”, a declarat Stănescu.

Paul Stănescu a semnat, alături de Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, o „Declarație privind Starea Partidului Social Democrat”, document publicat săptămâna trecută și care conține 19 măsuri, prima fiind demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Sursa : stiripesurse.ro

 

 

 

3 COMENTARII

  1. Stănescu este un actor politic prost, viclean si perfid.In piesa cu scrisoarea impotriva lui Dragnea si-a jucat rolul,dar de data aceasta si-a dat arama pe față. De fapt, această contrazicere denotă foarte clar că Stănescu acum cateva zile a jucat un teatru regizat de bunul lui prieten Dragnea .Daca nu era diversiunea cu scrisoarea pusă la cale de scamatorul șef Dragnea dimpreună cu ,,actorii de circ” Firea,Stanescu si Țuțuianu,respectiv cu figurantii din CEx ,in mod logic, Stănescu trebuia sa fie alături de Opoziție pentru demiterea lui Dragnea . Asadar,minciuna,diversiunea și hoția sunt un mod de viață in PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here