Dragnea A CÂŞTIGAT LUPTA DIN CEx al PSD!

0
499

Înainte să intre la ședința CEx, Liviu Dragnea a făcut o declarație cu privire la decizia pe care o va lua în ceea ce îi privește pe puciști. Rămâne de văzut dacă la finalul CEx al PSD, liderul social-democraţilor îşi va păstra declaraţiile iniţiale.

Întrebat de jurnaliști dacă puciștii vor fi excluși din partid, Liviu Dragnea a declarat: „Nu se va întâmpla așa ceva, este exclus.” Verdictul voluntar sau involuntar al liderului social-democraţilor trădează faptul că acesta are sub control situaţia voturilor din CEx, astfel încât ştie că balanţa va înclina în favoarea lui, puciştilor rămânându-le doar dovada generozităţii sale: rămânerea în cadrul partidului.

Altfel, înainte de ședința CEx a vorbit și Gabriela Firea, în spatele căreia au stat Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu şi Mihai Tudose. Gabriela Firea a declarat că miza CEx al PSD de astăzi este excluderea a doi miniștri din Guvern, dar şi a ei, în urma atacurilor dure direcţionate spre preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea. În ceea ce priveşte cele două nume vizate de Dragnea în CEx, Firea a transmis înainte să intre la furtunosul eveniment că este vorba de Paul Stănescu și Tudorel Toader, care în opinia Primarului General al Capitalei l-ar fi deranjat în ultima perioadă pe Dragnea.

„Suntem non-combat, suntem persoane pașnice, dar discutăm foarte serios despre țară. Cred că miza de astăzi este excluderea mea, pentru că am avut curajul să spun că Dragnea nu și-a respectat angajamentele față de români. Vor fi dați afară și doi mininiștrii, este vorba despre Paul Stanescu și Tudorel Toader, care îl irită și îl deranjează pe Dragnea”, a declarat Firea.

„Nu vrem să constituim o altă formațiune politică, nu vrem să mergem la un alt partid.

Noi avem un angajament patriotic față de țară și de cei care ne-au trimis, nu am greșit cu ceva față de oamenii pe care îi reprezint, m-am păstrat într-un registru civilizat. Prin această scrisoare s-a câștigat faptul că, lucuruile nu merg în direcția bună din punct de vedere al managementului politic. Parlamentarii care au semnnat scrisoarea susțin punctul nostru de vedere, dar este prematur să vorbim despre o acțiune de forță. Am încercat toate modalitățile omenești doi ani de zile, Dragnea nu a mai vrut să se mai consulte cu nimeni. Susținem guvernul PSD-ALDE, nu vom pune în pericol guvernarea”, a mai adugat aceasta.

Sursa: evz.ro