Patru primari din Olt au făcut parte din lotul selecționatei ACoR care a jucat un meci de fotbal cu o selecţionată similară din R. Moldova. Vezi cum s-a terminat meciul

0
835

O selecționată a primarilor Asociației Comunelor din România (ACoR) a susținut, vineri, 14 septembrie, un meci de fotbal contra unei echipe similare a primarilor din Republica Moldova, pentru a marca astfel Centenarul. Din lotul ACoR au făcut parte și patru primari din cadrul Filialei ACoR Olt. Este vorba despre președintele ACoR Olt, primarul comunei Nicolae Titulescu, Florin Gheorghe Tiutiu, primarul comunei Slătioara, Savu Ungureanu, primarul comunei Voineasa, Liviu Laurențiu Anuța și primarul Comunei Movileni, Sorin Ion Toma.

 

Echipa primarilor din România a terminat la egalitate, scor 5-5, meciul disputat la Ialoveni. În afara de delegația României au participat o mulțime de oficialități și aleși locali din Moldova printre care și președintele raionului Ialoveni Lilian Carmanu. Evenimentul a făcut parte dintr-un proiect derulat de Asociaţia Comunelor din România intitulat Uniți prin fotbal!.

 

Ilie Bîzoi