Tot mai multe cupluri din Olt divorțează

0
554

Numărul de divorțuri crește de la o lună la alta în județul Olt, lucru relevat și de datele oficiale ale Direcţiei Regionale de Statistică (DRS).

 Foarte multe cupluri întâmpină probleme și ajung să aibă discuții, care pot degenera și să se ajungă până la divorț, iar motivele diferă, de la probleme financiare, până la lipsa de comunicare.

Potrivit ultimelor date furnizate de Direcţia Regională de Statistică (DRS) Olt, numărul divorţurilor a fost, în luna iunie 2018, mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp, îmbucurător este faptul că numărul cuplurilor care au spus DA în faţa ofiţerului stării civile a crescut în perioada de raportare. La oficiile de stare civila au fost încheiate și înregistrate 200 căsătorii în luna iunie 2018, în luna similara din anul precedent înregistrându-se 176 casatorii. Prin hotărâri judecătorești definitive, în luna iunie 2018, au fost pronunțate 61 divorțuri față de 50 divorțuri în luna iunie 2017, se arată în buletinul statistic al DRS Olt.

Ilie Bîzoi