Unde merg pensionarii olteni la tratament

0
477

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt a pus în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a XIV-a), prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 12-16 septembrie 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate nu mai puțin de 200 de bilete în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (51 de locuri), 21 de bilete în staţiunea Căciulata, 18 locuri în staţiunea Herculane și câte 16 locuri în stațiunile Govora și Covasna. Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Eforie Nord-11 bilete, la Călimănești sunt repartizate 10 tichete, Buziaș și Pucioasa, câte opt locuri, Mangalia-șapte bilete, în timp ce la Amara sunt rezervate șase bilete, iar la și Vatra Dornei- cinci bilete. De asemenea, alţi 12 olteni vor merge la Tușnad (patru bilete), Felix- patru bilete și Slănic Moldova-patru bilete.

Nu în ultimul rând, oltenii care au optat pentru staţiunea  Slănic Prahova au la dispoziţie trei bilete, respectiv câte două bilete la staţiunile  Moneasa și Bala, în vreme ce în stațiunile Sovata, Sinaia, Techirghiol și Saturn- câte un bilet.

„Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până în data de 5 septembrie, inclusiv. Biletele de tratament din seria 14 – 2018 rămase disponibile se vor afişa în data de 7 septembrie şi se vor vinde în data de 10 septembrie 2018”, a declarat directorul executiv al CJP Olt, Iulian Smarandache.

Diagrama de alocarea biletelor se află afişată la sediul Casei Judeţene de Pensii, dar şi pe site-ul instituţiei, www.cjpolt.ro.

Ilie Bîzoi