DJTS Olt se alătură grevei naționale

1
294

Grevă generală anunțată miercuri la Ministerul Tineretului și Sportului și în toate instituțiile subordonate – cluburi sportive, tabere și direcții județene.

Protetatarii sunt nemulțumiți de venituri și de lipsa de personal. Sindicatul Naţional Sport şi Tineret  –  organizatorul protestului – susține că în urma aplicării legii salarizării, 70% din personal, indiferent de vechime, studii sau funcţie, este plătit cu 1.300 lei net/lună.

Sindicaliștii cer plata orelor suplimentare și a muncii în zilele de sâmbătă şi duminică, de sărbători legale, acordarea de vouchere de vacanţă pentru salariaţii federaţiilor sportive naţionale și suplimentarea numărului de angajaţi.

DJTS Olt se alătură grevei naționale începând de astăzi.

„Atât eu, cât şi colega mea, am decis să intrăm în grevă generală, pentru a fi alături de colegii din ţară. Avem foarte mult de lucru în această perioadă, însă am decis să sistăm orice activitate, pentru că suntem întrutotul de acord cu revendicările de la nivel naţional. Solicităm egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plată pentru funcţii similare”, a menționat Gabriela Răduţescu, inspector DJST Olt, membru al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

Greva va înceta în momentul în care se vor găsi rezolvări viabile pentru nemulțumirile puse în prim plan de către Sindicatul Național Sport și Tineret.

1 COMENTARIU

  1. Uitati-va ce poate sa gândească si să scrie un PSD-ist din Slatina despre protestul pregătit de românii din străinătate. „La vot nu ieşiţi, la circ sunteţi primii! Să vă fie ruşine, mizeriilor!“Acest individ cu doi neuroni mucegaiti nu este decat un slugoi al PSD Olt ,respectiv un consilier in Consiliu Local Slatina.In plus are si functie politica,respectiv ,,conduce” sleata de tineri social democrati,…Acest gest al lui Berechet,de a jigni niste romani care isi doresc o Romanie fara penali si fara diletanti, reprezinta dovada clara ca PSD are o pepinieră de golani si de analfabeti functionali.Acest gest antinational il descalifica ca om si totodata il obliga ca sa isi dea demisia din functia de consilier municipal.Acest filfizon sa nu uite ca sangele varsat de tineri in Decembrie 1989 se răzbună…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here