Întâlnire interesantă între greii PSD, în absența lui Liviu Dragnea

4
725

O întâlnire foarte interesantă a avut loc între lideri foarte importanți ai PSD, în absența lui Liviu Dragnea, la Ministerul Dezvoltării. În biroul vicepremierului Paul Stănescu au venit senatorul Niculae Bădălău, lider informal al PSD Giurgiu și Dumitru Buzatu, președinte al CJ Vaslui și lider al PSD Vaslui.

De la această întâlnire lipsește Liviu Dragnea, ceea ce nu face decât să alimenteze zvonurile conform cărora liderul PSD ar fi avut o dispută aprinsă cu Paul Stănescu, asta după ce Ministerul Dezvoltării a confirmat faptul că în anul 2014 Liviu Dragnea, în calitate de ministru al Dezvoltării, a semnat un protocol secret cu SRI.

Surse din PSD ne-au precizat că discuția dintre cei trei s-a concentrat pe probleme de dezvoltare, însă dat fiind scandalul din interiorul partidului este greu de crezut că nu s-a discutat și despre situația în care a fost pus liderul PSD.

Practic, după ce a clamat lupta împotriva statului paralel și a protocoalelor secrete se dovedește că însuși Liviu Dragnea a semnat un astfel de protocol cu SRI. Această informație reprezintă o lovitură la temelie pentru tot discursul public promovat de Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro

 

4 COMENTARII

 1. Darius Valcov, după ce că este un cameleon politic,un mare demagog si un mare corupt,respectiv un mare hoț dovedit de către instanțele de judecată,acum are și tupeul să ne dea lecții de politică economică,respectiv să inducă in eroare opinia publică din România, că el este cel mai cinstit si înțelept politician român din toată istoria modernă a României. Dar se înșeală amarnic,deoarece viața lui publică politică s-a sfârșit.Dar unii ziaristi lingusitori si lipsiți de simțul realității il idolatrizează ca pe un zeu.Așa a procedat si procedează și un alt corupt de înaltă clasă al PSD,Adrian Nastase. Condamnat pentru corupție, Adrian Năstase dă lecții tinerilor diplomați, la chemarea MAE..
  Așa vrea acum să procedeze si ,,hoțul dntre morminte” Darius Valcov.. Cu tupeul lui caracteristic si cu grandomania lui bolnăvicioasă dobândită încă din perioada PDL,Darius Valcov acum încearcă sa dea lecții sociale,politice și economice,respectiv să facă scamatorii politice si economice specifice unui om corupt și bolnav de paranoia.Dar este totalmente lipsit de viziune social, politică si economică.Ieri ne zicea ca gazele naturale se vor ieftini,dar realitatea il contrazice.De la 1 august a.c. pretul gazele naturale crește cu aproape 6 la sută.Dar asta nu-i decât o monstra de demagogie si prosteală specifică lui Valcov si PSD-ului.Grav este faptul că un condamnat penal are tupeul sa iasă in față poporului să vorbeasca verzi si uscate…Bine ar fi ca Valcov sa se privească in oglinda conștiinței, respectiv sa se pregătească pentru ispășirea a celor 7 ani de detenție.Nu de alta,dar soarta lui este pecetluită.
  Din acest motiv, consider că ar fi bine dacă ar fi eliminati din viața politică și din instituțiile sau autoritățile publice, toate persoanelor corupte, pe o anumită durată de timp,respectiv pe minim 10 ani de zile.In plus, după condamnare penală, să le fie confiscată toată averea dobândită ilicit in forma extinsă pana la gradul patru de rudenie,respectiv să le fie interzise anumite drepturi pe o anumită durată de timp.
  Nu de alta,dar asa s-ar pune capăt coruptiei,hoției și tupeului….

  La înfăptuirea unei politici corecte, în care persoanele corupte să fie eliminate din viaţa publică si politică , este necesară şi participarea opiniei publice, care trebuie să sancţioneze de fiecare dată pe toţi politicienii corupţi fie prin retragerea sprijinului electoral, fie prin sesizarea autorităţilor cu privire la existenţa unor fapte de corupţie. Vigilenţa societăţii civile este cu atât mai necesară cu cât, uneori, puterile statului pot ajunge la înţelegeri antisociale tacite(Parlament și Guvern)

  Pentru România,cei trei milioane de votanți ai PSD, au făcut si încă face posibil acest fenomen al coruptiei instituționalizate sub oblăduirea PSD.
  Din păcate,in România nu există director, primar, președinte de Consiliu Judetean,prefect,parlamentar si ministru al PSD care să nu fie corupt.
  Neparticiparea celor aproape 18 milioane de oameni cu drept la vot,a făcut si face posibila dominația PSD.Acest partid-stat de sorginte comunistă este cel care a generat si generează corupția la nivel inalt..In traducere liberă; corupția a făcut posibilă sărăcirea majorității românilor si îmbogățirea din banul peste noapte a PSD…
  Să sperăm că după 10 august 2018 lucrurile se vor schimba in bine pentru majoritatea românilor…

 2. A fost intalnirea marii trădări….Acestia stiu ca Dragnea si Valcov nu vor scăpa de inchisoare,deoarece Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, spune, despre o eventuală Ordonanţă de Urgenţă privind aministia şi graţierea, că un astfel de act normativ ar trebui elaborat după ample studii sociologice, criminologice, cu consultarea situaţiilor infracţionale, cu stabilirea exactă a infracţiunilor care ar merita să beneficieze de astfel de acte de clemenţă.
  In plus,doamna Cristina Tarcea a luat Decizia care l-ar putea trimite mai repede pe Liviu Dragnea la închisoare

  Cristina Tarcea, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, le-a cerut tuturor magistraților din instanța supremă că, până la 1 septembrie, să motiveze toate sentințele judecătorești, iar dacă nu se va întâmplă acest lucru va sesiza Inspecția Judiciară.

 3. Trădare să fie,dar să stim si noi!De aproape 40 de ani acest popor așteaptă o bunăstare,deoarece încă din perioada anilor 80 a inceput criza socială, morală, politică, economică si spirituală a neamului românesc.Acum , după atâția ani in care am fost conduși de către comuniști si copiii lor,consider că a venit timpul să se facă o schimbare de la temelie.
  Adevarat.Comunistii si epigonii comunistilor au încă tupeul sa se creadă de neînlocuit și invicibili,dar românii sunt sătui până peste cap de demagogia, hoția, corupția si dilentantismul actualei clase politice.
  Faptele lor,al celor care ne-au condus atata vreme,vorbesc de la sine.
  suntem interesati unde este averea tarii, cine si cat a furat, cum de am ajuns dintr-o putere economica, o simpla piata de desfacere pentru guvernele lumii. Politicienii tac si nu fac nimic in acest sens, in speranta ca niciodata si nimeni nu le va verifica averile licite si ilicite, fapt ce ar impune o vizita matinala si usile sparte de mascati.

  Singurii preocupati de acest adevar ascuns au fost jurnalistii de investigatie, ale caror calcule cifreaza hotia publica din perioada 1990-2017, la aproximativ 113 miliarde dolari, echivalentul a 51 de imobile, de dimensiunea si pozitia Casei Poporului. Personal, cred ca se insala, nefiind luate in calcul distrugerea si vanzarea la fier vechi sau pe un dolar a mii de foste intreprinderi, in conditiile in care doar terenurile pe care se aflau acestea valoreau zeci sau sute de mii de dolari, la valoarea anului 1990.
  Zilele trecute,demagogul si condamnatul penal Darius Valcov ne spunea ca am depasit economia Greciei.Dar ce a omis sa spună acest demagog al PSD-ului ,este faptul că e incredibil că noi, o țară nemenbră a zonei euro, avem TVA mai mare decât Grecia astăzi la majoritatea bunurilor şi serviciilor.
  In plus,Grecia are un turism infloritor cu o infrastructură pe măsură.În anul 2010, Grecia avea construiţi 1600 km de autostradă (af̱tokini̱tódromos), din cei 2800 km planificaţi pâna în anul 2015. Viteza maximă admisă pe autostrăzile din Grecia este de 130 km/h.
  Asadar,PSD ar cam fi cazul sa plece de la conducerea țării.Nu de alta,dar PSD a furat cam mult din munca poporului român.Aproape 170 de miliarde de euro!

 4. Paul Stănescu,acest Dinu Păturică al Oltului,din prietenul de-o viață,a devenit dușmanul de moarte al Liviu Dragnea…
  Pentru Paul Stănescu, trădarea,respectiv prostituția politică, intelectuală este un mod de viață.Asa a procedat tot timpul.In funcție de momentele istorice si politice si de interesele lui personale,Paul Stănescu a trădat.
  De fapt, educația lui de țăran il impinge mereu spre asemenea acțiuni si atitudini imorale,deoarece este complexat ca are să revină la starea lui inițială,de țăran arendaș..
  Oricum, stim prea bine că prostituare politică fiind o formă de înjosire prin care inteligența și serviciile intelectuale (consiliere, concepție, elaborare etc.) ale unei unei persoane, sunt puse la dispoziția unei instituții, individ sau unei autorități, pentru foloase directe materiale și fără un atașament ideologic,sufletesc real față de cel/cea căruia/căreia persoana respectivă se „vinde”.Nu de alta,dar interesele lui Paul Stănescu sunt enorme.Nu vrea sa piarda puterea politica,deoarece,are afaceri cu statul.Are grupului de interese;soția,copiii, fratele,respectiv rudele,prieteni si cunoștințele sunt integrate si angajate in aparatul de stat si de partid…
  Asa a procedat si Ion Iliescu dimpreună cu slugile comunismului, așa încât au ajuns in Decembrie 1989, ca să-l omoare pe binefăcătorul lor de atunci,Nicolae Ceaușescu.
  Paul Stănescu și-a trădat tovarășii de drum..Pe comuniști,pe cei care l-au ,,uns „director de fabrică.Pe Ion Toma, Victor Ponta si acum pe Dragnea…Dar cea mai mare ,,performanță politică „a lui Stănescu a fost atunci cand a băgat mare pacoste in PSD,respectiv pe Darius Valcov alias ,,8 ani cu executare”…
  Din păcate,oamenii politici uită că sunt oameni, uită de principii,de idealuri politice naționale, de prietenie, şi de respect. Calcă tot în picioare, doar pentru a-şi urmări interesele proprii.Unii oameni vor să dobândească peste noapte faima,putere politică si financiară și multă avere,dar toate acestea se dobândesc in timp ,cu multă muncă,cinste, altruism si sacrificii.
  Dar sa nu avem teamă.Dumnezeu vede totul.Unii ca Paul Stănescu,Darius Valcov,,Emil Moț au impresia ca au puterea politică de la ei,dar se înșeală amarnic.,,Deci Pilat i-a zis: Mie nu-mi vorbeşti? Nu ştii că am putere să Te eliberez şi putere am să Te răstignesc?
  Iisus a răspuns: N-ai avea nici o putere asupra Mea, dacă nu ţi-ar fi fost dat ţie de sus. De aceea cel ce M-a predat ţie mai mare păcat are.”(IOAN,XIX,10-11)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here