Un polițist din Olt a murit electrocutat la pescuit

0
1918

Pasiunea pentru pescuit i-a adus sfârșitul unui polițist din Olt. Omul legii a fost electrocutat după ce vârful undiței a făcut un arc electric cu firele de înaltă tensiune.

Agentul șef principal Florea Șerbănoiu, în vârstă de 54 de ani, șeful Postului de Poliție Oboga, a murit marți, după-amiază, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva. În momentul în care a aruncat undița vârful acesteia a făcut un arc electric cu firele de înaltă tensiune ce traversează zona, omul legii fiind electrocutat pe loc.

O ambulanţă a intervenit la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate, omul legii a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În ziua de 10.07.2018, ora 17.00, Șerbănoiu Florea, de 54 ani, agent șef principal de poliție, șef Post Poliție Oboga, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localității Criva, s-a electrocutat , iar la ora 18.05, la Spitalul Slatina, a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Cristian Grigorescu.

Șerbănoiu lucra de peste 30 de ani în Poliția Olt, iar de zece ani era șef de post la Postul de Poliție Oboga.