VICEPREMIERUL PAUL STĂNESCU, SOCRU MIC

6
3063
Astăzi, vicepremierul României, Senatorul de Olt Paul Stănescu are un eveniment special și fericit în familie: căsătoria religioasă și nunta fiicei sale.
Invitați sunt miniștri, parlamentari, oameni politici apropiați și prieteni ai celor două familii și ai tinerilor. Evenimentul va avea loc la o locație frumoasă din Caracal.
CASĂ DE PIATRĂ ȘI MULTĂ FERICIRE TINERILOR!
Redacția Gazeta Oltului

6 COMENTARII

  1. Nu-i nimic.Decat un politician prost,mai bine un tractorist bun…Din păcate,sub oblăduirea PSD ,respectiv a Guvernului Dancila ,România este ţara unde aviaţia e la pământ, iar agricultura e în aer.

  2. Nu-i nimic.Decat un politician prost,mai bine un tractorist bun…Din păcate,sub oblăduirea PSD ,respectiv a Guvernului Dancila ,România este ţara unde aviaţia e la pământ, iar agricultura e în aer.

  3. Să vină tot SMT-ul! Fără număr, fără număr! Cine cântă, Salam sau Minune? La asemenea invitați , intelectuali, și muzică pe măsură. Nu-l uitați pe Smedescu, el linge cel mai bine pentru o cronică monden-bolșevică!

  4. Iar va bate PSD de ramaneti fara puls. Sloganul e: PSD a dat, PNL(PDL) a taiat. PSD mai da pana la alegeri (salarii si pensii marite), iar PNL nu va lua multe voturi ca le va fi teama poprului sa-i voteze sa nu le taie veniturile din nou.
    Cum e carcotasilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here