Directorul AJPIS Olt a rămas fără sprijin politic

6
807

Biroul Teritorial Olt al ALDE a luat decizia de a-i retrage sprijinul politic directorului Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Olt, Ileana Ghiță.  Decizia de retragere a sprijinului politic a fost luată de membrii Biroului Teritorial cu 25 de voturi „pentru”.

Directorul AJPIS Olt a rămas fără sprijin politic din partea partidului din care face parte, ALDE. Măsura a fost luată joi, în cadrul Biroului Teritorial al ALDE Olt. Motivele pentru care s-a luat această măsură, în opinia președintelui ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, sunt abaterile repetate de la disciplina de partid.   În statutul nostru, al partidului, există un articol prin care cei care ocupă funcții publice și fac asemenea abateri repetate, chiar mici, pot fi sancționați cu retragerea sprijinului politic. Dacă era o singură abatere nu era niciun fel de problemă. Sunt niște lucruri care zic eu că dacă intrăm în amănunte ne pierdem. Eu i-am atras atenția în repetate rânduri prin ceea ce a făcut dumneai ca membru de partid, că nu mă interesează viața personală, că greșește față de colegi, prin modul de exprimare. În concluzie, a avut în repetate rânduri abatere de la disciplina de partid și nu cred că un membru de partid trebuie să se comporte așa cum s-a comportat dumneai în ultimele trei luni”, a declarat deputatul Niță.

Directorul AJPIS Olt, Ileana Ghiță, a refuzat să comenteze această situație. Aș avea multe de spus în apărarea mea, dar mă abțin să comentez această situație, a declarat Ghiță. Ileana Ghiță este director al AJPIS Olt din iunie 2012, ocupând funcția prin concurs.

 

 

 

6 COMENTARII

 1. Ileana nu a condus decat masina pana sa ajunga directoare. I s-a spus de catre colegi de partid, de serviciu si de altii ca comportamentul de sef pe mosie nu se potriveste la o institutie de stat, chiar daca de multe ori avea dreptate in ceea ce constata. Nu poti sa interzici unor subalterni sa nu plece sa-si ia ceva de mancare sau sa nu iasa afara 10 min la o tigara, pentru ca initial si asta interzicea doamna directoare. Ileana, mai ai putin si indeplinesti conditiile de pensionare. Poti sa mai rezisti, ca si asa pana se misca ALDE, ai facut varsta.

 2. Orice funcție ar avea si oricâte parfumuri de lux ar folosii, dacă nu are o educatie aleasă,o cultură si un bun simț,o țărancă,tot țărancă rămâne,deoarece are complexul inferioritatii…
  Asadar,faptele omului sunt măsură caracterului lui…

 3. Oameni de genul asta are PNL. Pentru ca trebuie sa ne amintim ca Ileana Ghita a ajuns directoare propusa de PNL si apoi cand PNL a pierdut alegerile s-a mutat la ALDE sa isi pastreze postul. Ce face PNL daca castiga alegerile? Nu are oameni! Pai ia uitati-va putin in ograda lor! Cum ar suna: Buliteanu director la Pensii, Comanescu la Invatamant si Tircomnicu la Agricultura. Hai ma ca aveti niste caricaturi pe acolo!

 4. PSD este clanul hoților si diletantilor care in toată istoria Romaniei nu găsim un partid atat de unit in hoție si prostie…
  Prin,crima hoție si minciuna a ajuns acest partid (PSD) la putere.Intai de toate,ca sa poata sa pună mâna pe putere,Ion Iliescu a inscenat fuga lui Ceaușescu si mascarada cu procesul, respectiv diversiunea cu teroristii…Apoi a venit perioada cand Regele Mihai I,Suveranul de fapt si drept al României,a fost alungat de Ion Iliescu si Petre Roman,culminand cu mineriada din 13-15 iunie 1990..
  Dupa 1990 acest partid de sorginte bolsevica FSN,transformat in partidul democrat ,respectiv partidul social democrat din România…. ajungând in forma ultima și finală de PSD..care a pus mâna pe economia țării si a prăduit țara imbogatindu-se prin furt din banul public… sufocând si suprasolicitând schema angajarilor din institutiile statului cu oamenii partidului si ci neamurile si prietenii lor…..
  Adrian Năstase a fost deschizătorul condamnatilor penali..Acum după Dragnea urmeaza Valcov si gașca lor ca să îngroașe rândurile condamnaților penali…
  Așadar,Paul Stănescu si gasca lui din PSD este in stare să arunce in haos o țară întreagă pentru a-si apăra privilegiile si neamurile si prietenii infiltrate fara meritocrație in toate instituțiile statului,respectiv pentru a face zid de apărare a găștii corupte PSD -iste împotriva justitiei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here