(P) Cum sa scapi de plictiseala in aceasta vara

0
289

Desi este anotimpul preferat al celor mai multi oameni, in special datorita asocierii cu concediul, vara poate fi uneori plictistoare pentru cei ce beneficiaza de vacante ceva mai lungi, asa ca haideti sa punctam cateva activitati pe care le puteti incerca in lunile toride care urmeaza.

  • Mergi la concerte in aer liber! Potrivit unor studii realizate de cercetatorii britanici, se pare ca participarea la concerte in aer liber este extrem de benefica pentru starea de spirit, care se poate imbunatati cu aproximativ 21 de procente dupa doar 20 de minute de concert. Lista concertelor programate in cursul acestei veri este destul de lunga, insa cele mai populare raman festivalurile Neversea (Constanta, 5-8 iulie), Electric Castle (Cluj, 18-22 iulie) si Untold (Cluj, 2-5 august). In cursul anilor trecuti, cele 3 festivaluri au avut un succes fantastic, raportand incasari uriase din vanzarea de bilete. Acestea sunt deja puse in vanzare pe site-uri ca myticket.ro si eventim.ro.
  • Plimba-te cu bicicleta! Una din cele mai relaxante activitati ce poate fi desfasurata in natura este, fara indoiala, mersul pe bicicleta. Cu familia, cu prietenii sau chiar singur, sterge-ti bicicleta de praf sau cumpara-ti una noua si porneste la plimbare. E posibil sa te alegi cu o febra musculara in primele zile, insa apoi lucrurile vor merge ,,ca pe roate’’. Avantajele plimbarii cu bicicleta sunt multiple: nu costa mai nimic, este cat se poate de benefica pentru organism si nici nu polueaza mediul inconjurator. Nu uita sa respecti regulile de circulatie si sa porti echipament de protectie pentru a evita accidente nedorite.
  • Incearca jocurile din aplicatia Gameroom a retelei de socializare Facebook! Inca din start, trebuie sa spunem ca majoritatea jocurilor aflate in oferta Facebook sunt atat de captivante incat, odata familiarizat cu ele, iti va veni destul de greu sa le abandonezi, in zilele in care nu vei avea timp liber. \ Sumedenia de jocuri grupate in cele 18 categorii promite sa sastisfaca gusturile tuturor: Actiune, Bingo, Jocuri de Societate, Constructii, Carti, Lupta cu carti, Cazinou, Relaxare, Match 3, Poker, Jocuri de masa, Jocuri cu roluri, Alergat, Simulare, Sloturi, Sportive, Strategie sau Cuvinte.
  • Acceseaza ofertele cazinourilor online! Tot in aceeasi zona, daca preferi sa eviti caldura stand acasa in fata calculatorului, ai putea incerca sa iti cresti nivelul de adrenalina accesand unul din Cazinourile Online de Top din Romania. Atata timp cat urmaresti doar distractia iar sumele jucate sunt nesemnificative, si aceasta varianta de a-ti petrece timpul liber poate fi una foarte distractiva.
  • Urmareste meciurile de la Cupa Mondiala! Pentru iubitorii fotbalului, vara 2018 este una speciala, nu mai putin de 64 de meciuri fiind programate in cadrul Turneului Final al Campionatului Mondial de Fotbal. Din pacate, Romania nu a reusit sa se califice la editia din acest an, insa, chiar si asa, interesul microbistilor romani pentru partidele ce se vor desfasura intre 14 iunie si 15 iulie se anunta a fi foarte mare. Acestea vor putea fi urmarite pe canalele TVR, atat in transmisiune directa, cat si in reluare.
  • Mergi la pescuit! Avand in vedere ca majoritatea persoanelor au cel putin o cunostinta pasionata de pescuit, poate nu ar fi rau sa incercati sa va descoperiti talentele in acest domeniu. O zi petrecuta in natura, pe marginea unui rau sau lac, ar trebui sa fie foarte relaxanta, indiferent de numarul pestilor capturati.

Cu siguranta, inventivitatea oamenilor in materie de petrecere a timpului liber este nelimitata, insa ne-am bucura daca acest material ar determina macar 1% din cei ce il vor citi sa redescopere activitatile in natura sau sa mearga la un concert in aer liber.