Șeful Fiscului oltean a fost suspendat din funcție, deși se află în concediu medical

7
1158

Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a semnat  la sfârșitul săptămânii trecute ordinul de suspendare din funcție a șefului Fiscului oltean, Florin Diaconescu, pe care l-a înaintat luni, 21 mai, Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Olt, deși acesta încă se află în concediu medical.

Florin Diaconescu, șeful AJFP Olt, a fost suspendat din funcției de către șeful ANAF. Sursele Gazeta Oltului susțin că decizia luată de șeful ANAF contravine legii întrucât Diaconescu încă se află în concediu medical. Până când lucrurile se vor clarifica și va fi emis un ordin de numire provizorie la conducerea AJFP Olt, atribuțiile de şef al Finanţelor Publice Olt, conform Regulamentului de organizare şi funcţionare al instituţiei sunt îndeplinite de Cornel Vlădescu, șef adjunct Colectare din cadrul AJFP Olt. Florin Diaconescu a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Craiova, alături de alți doi angajați din cadrul Fiscului oltean, precum și șefii unei firme de pază, într-un dosar privind fapte de corupție.

 

7 COMENTARII

  1. Mergeti pana in panzele albe dom director si luptati pentru aflarea adevarului.Sunteti nevinovat si justitia trebuie sa isi faca treaba Ai dracu denuntatori merg linistiti in continuare la servici ii vezi cum rad ca vau nenorocit pe toti

  2. Adevarul s-a aflat, era pus politic ca sef, doar nu sunt meritele lui, sa se ocupe de afaceri ,am auzit ca are si afaceri personale, la finante trebuie pus un om adevarat integru ,

  3. Dle. „Finantist”, „vau nenorocit” se scrie corect „v-au”!!! A naibii si gramatica asta!! In al doilea rand, problemele de acest gen nu se vor rezolva pana cand nu se va renunta la numirea pe criterii politice a persoanelor cu functii de conducere in toate institutiile publice, nu numai la Finante!

  4. Bine de stiut…. pentru toti directorii si mai mult pentru toate functiile de conducere din toate institutiile publice cineva trebuie sa faca propuneri, deci toti sunt sustinuti initial de un partid sau macar de seful ierhic superior apoi daca omul e competent si are cunostiinte ia si examenul de numire care se sustine la Agentia Nationala a Functionarilor Publici(si Diaconescu ocupa postul prin concurs). In concluzie carcotasi sunt peste tot dar pana a te bucura de necazul omului mai ales cand cei care cunosc situatia stiu ca a fost pur si simplu ,, agatat,, in aceasta nenorocire ….Nu sunt un admirator al lui nici nu il cunosc prea bine dar lucrez in resurse umane si stiu cum e treaba cu numirile deci oricine va veni , la orice institutie publica pe post de conducere va fi propus de cineva …ca doar nu ajungem sa ne propunem singuri sefi.

  5. Pt. RU: tocmai la situatia descrisa de dv. ma refeream si eu. Este timpul renumtarii la „propuneri”, iar numirile sa fie facute exclusiv pe criterii profesionale, de ANFP bineinteles, iar la concurs sa poata avea acces oricine considera ca poate face fata cerintelor si care indeplineste conditiile cerute. Fara recomandari, fara propuneri, fara politica…doar competenta!!! Nu are nimeni nimic cu nimeni, daca este competent, corect si cinstit!!!

  6. Pt gogu exact asa spuneam si eu ….a fost scos la concurs un post de conducere deci putea sa de inscrie oricine indeplinea conditiile impuse de lege si repet nu sunt un admirator al dlui director pt ca nu il cunosc personal dar ce pot spune ca omul a luat un concurs la ANFP …in rest am auzit numai cuvinte frumoase despre dlui si toti au spus ca nu are nici o legatura cu situatia in sine, in rest sa nu ii dam omului in cap inca un pumn asa ca sa moara si capra vecinului.Stima mea pt dvs pt dreptul dvs la teplica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here