Pensionarii olteni, așteptați să-și ridice biletele de tratament

0
188

De miercuri, va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric pentru pensionari. Aceştia se vor bucura de facilităţile din staţiuni şi de tratament doar dacă vor avea asupra lor cardul de sănătate, care trebuie să fie activat.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt pune în vânzare o nouă serie de bilete de tratament (seria a VII-a), plecarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 23-26 mai 2018. Pentru această serie, pensionarilor din Olt le-au fost repartizate 24 de bilete în unitățile hoteliere aparținând Societății Comerciale de Turism Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Amara (opt bilete), Olănești și Pucioasa, câte patru bilete.

Alte staţiuni solicitate de pensionarii olteni sunt: Buziaș unde sunt disponibile trei locuri, Covasna și Moneasa, câte două locuri și Bala – un bilet

„Persoanele care se regăsesc pe listă pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Judeţene de Pensii Olt în zilele de luni şi miercuri, până în data de 16 mai, inclusiv”, a precizat Iulian Smarandache, directorul  executiv al CJP Olt.

Ilie Bîzoi