ULTIMA ORĂ: S-a decis lista candidaţilor la Congresul PSD. ‘Rebelii’ au fost acceptaţi

4
477

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis vineri lista candidaţilor pentru funcţiile puse la bătaie în Congresul de sâmbătă. Au fost aprobate 23 de dosare, deşi numai 19 îndeplineau condiţiile de candidatură. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, s-a retras din cursa pentru funcţia de vicepreşedinte.

19 dosare au îndeplinit condiţiile şi au intrat automat pe buletinele de vot. Condiţiile erau declaraţia de candidatură şi recomandarea organizaţiei din care face parte candidatul.

Deşi nu aveau recomandarea organizaţiilor, au fost aprobate candidaturile Ecaterinei Andronescu, a lui Nicolae Bănicioiu, a lui Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu, primele trei în unanimitate.

Potrivit listei oficiale, pentru funcţia de preşedinte executiv şi-au depus candidaturile Ecaterina Andronescu, Nicolae Bănicioiu şi Viorica Dăncilă.

De asemenea, pentru funcţia de secretar general şi-au depus candidatura Marian Neaşcu şi Codrin Ştefănescu.

Pentru funcţiile de vicepreşedinţi, pentru Regiunea Bucureşti  – Ilfov sunt candidaţi  Gabriela Firea, Robert Negoiţă, iar pentru Regiunea Sud-Vest Lia Olguţa Vasilescu şi Paul Stănescu.

În Regiunea Muntenia candidează pentru funcţia de vicepreşedinţi  Roxana Mânzatu, Adrian Ţuţuianu, Şerban Valeca şi Cătălin Rădulescu.

În Regiunea de Sud – Est candidează Lucreţia Roşca şi Marian Oprişan, în timp ce în Nord – Est sunt Carmen Dan şi Gabriel Vlase.

Pentru partea Nord – Vest sunt susţinuţi Doina Pană şi Gabriel Zetea, în Vest Natalia Intotero şi Mihai Fifor, iar în Regiunea Transilvania – Centru sunt Roxana Mânzatu, Bogdan Trif.

Sursa: stiripesurse.ro

 

4 COMENTARII

 1. In ultimele sondaje,PSD este in cădere libera,respectiv potrivit sondajului lunar Romnibus realizat de IMAS pentru decembrie, PSD a coborât la 28,6% în preferinţele cetăţenilor, PNL a trecut în faţa PSD şi are 29,4%, iar USR este la 11,2%.In plus,baronul rosu de Teleorman,Liviu Dragnea are probleme cu justitia din Brazilia.RISE Project a obținut confirmarea că autoritățile din Brazilia au în desfășurare o anchetă al cărei subiect este președintele PSD, Liviu Dragnea.
  Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa Guimarães, ar fi declarat că atât Dragnea cât și Mugurel Gheorghiaș sunt suspecți într-un caz de spălare de bani în această țară.
  După Congresul de sâmbătă,cu certitudine, președintele PSD va avea o soartă grea.Programul Guvernului este sortit esecului.Sindicatele ameninta cu greva generala.Partidele din opoziție solicită declanșarea alegerilor anticipate…Dupa toate acestea,PSD o să ajungă sub 20 la sută,deoarece oamenii sunt sătui de minciunile baronilor rosii…
  Asadar,Paul Stănescu ar cam fi cazul să revină la activitatea lui de bază; agricultura.

 2. Paul Stănescu a dovedit ca este un diletant si un mare mincinos…
  „”Vicepremierul Paul Stănescu declara in februarie,la Slatina, că au fost achiziţionate proiectarea şi execuţia a două tronsoane din drumul expres Craiova – Slatina – Piteşti şi la finalul acestui an sau la începutul anului viitor pot începe lucrările.

  Stănescu a afirmat că sunt bani pentru investiţie şi „suntem în grafic”, el arătându-şi convingerea că acest drum se va realiza.””
  Dar din păcate,realitatea il contrazice.
  Drumul expres de 121 kilometri dintre Pitești și Craiova, numit „autostrada Ford“, riscă să rămână fără constructori pe jumătate din traseu din cauza unor licitații organizate în pripă de Compania Națională de Autostrăzi (CNAIR), aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, și a unor probleme de documentație. Este vorba despre tronsoanele 3 și 4, adică porțiunea dintre Slatina și Pitești, care însumează 63,5 kilometri.
  Daca Paul Stănescu se visează pe viață ministru in Guvernul României,este treaba dânsului,dar faptele il vor trezi din dulcele vis..

 3. Draga redactie,

  Acum inteleg de ce apar doar (“decat”, pentru voi) articole, prost scrise despre stapanii vostri, ciuma rosie: sunt facute pentru analfabetii care va conduc. Voi in schimb ramaneti cu drepturile “rezerate”.

  Spor la lins dosuri!

 4. Atentie la colaboratorii informatori! Betivi platiti sa fure pentru a aduce colectionarului, legitimitate politica si culturala! D-na Prodan, victima a hotilor din carele unde au actionat mafia colectionarului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here