Primari olteni „de cinci stele”

6
1137

Cei mai buni primari din județul Olt, dar și cea mai bună administrație din județ, au primit distincții în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR) desfăşurată în Bucureşti.

Asociaţia Comunelor din România şi-a premiat valorile. Trei dintre edilii olteni au primit distincția Primar de cinci stele. Este vorba de primarul comunei Optași Măgura, Marin Scurtu, primarul comunei Rusănești, Alexandru Chirea și edilul șef al comunei Cezieni, Dănuț Gușatu. De asemenea, administrația comunei Dobrosloveni, reprezentată de primarul Gheorghe Tudorașcu, a primit trofeul și diploma Nicolae Sabin. La Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România (ACoR) desfăşurată în Bucureşti au fost prezenți 15 primari din județul Olt, în frunte cu preşedintele Filialei Judeţene Olt a ACoR, Florin Gheorghe Tiutiu, primarul comunei Nicolae Titulescu.

Ilie Bîzoi

 

 

6 COMENTARII

  1. Pai daca pe chirea l-ati nominalizat ca cel mai bun primar cand el nu a facut nimic pentru comuna rusanesti adica drumuri apa si canal , pai poate este cel mai bun primar pentru averea impresionanta pe care a facuto si dna nu vede nimic anormal

  2. Chirea…a inebunit lumea, personalul din primarie functioneaza intr o cocina, in localitate nu avem apa, canal, strazi asfaltate, scoli mai putin dotate decat locatiile in care dumnealui tine animalele, asta in conditie in care este la mandatul cu numarul 5 …Averea lui este cam cat insumeaza 90 la suta din averea locuitorilor comunei…suntem de a dreptul nebuni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here