#slatina650 te premiază!

0
316

Primăria municipiului Slatina lansează concursul ”Slatina 650” , prilejuit de împlinirea a 650 de ani de atestare documentară a localității. Evenimentul este marcat pe parcursul a câteva zile, în perioada 20-24 ian., prin diverse manifestări culturale.

Singura probă a concursului constă în transmiterea unui mesaj sau a unei fotografii făcute pe raza municipiului Slatina. Materialul va fi postat pe Facebook, folosind hashtagul #slatina650. Doritorii se pot înscrie până la finalul acestei luni.

Cele mai frumoase mesaje, cele mai grăitoare fotografii, cele mai inspirate imagini din istoria municipiului nostru vor fi premiate de Primăria Slatina până la finalul lunii ianuarie. Detalii despre premiere vor fi anunțate din timp.

Totodată, amănunte despre concurs pot fi aflate și pe siteulwww.slatina650.ro care tocmai a fost lansat de Primăria Slatina în onoarea sărbătoririi în acest an a 650 de ani de atestare istorică a municipiului, programul complet al manifestărilor putând fi consultat pe siteul instituției www.primariaslatina.ro.