IPJ OLT: Șef nou la Caracal

5
4902
În urmă cu două zile, la sediul Poliției Județene OLT, a fost organizat concursul pentru ocuparea postului rămas vacant la biroul de poliție al municipiului Caracal. Până în acest moment, interimatul a fost ținut de șeful biroului ordine publică, comisarul Costel Ghimis.
Concursul a avut loc la Slatina cu participarea unei comisii de la centru. Această măsură reprezintă o schimbare față de anii precedenți, când era organizat în București. Cei doi înscriși sunt comisarul Costel Ghimis și comisarul-șef Nicolae Mirea.
Nota câștigătoare a fost 7,95, aparținând comisarului-șef Nicolae Mirea, care ocupă funcția de șef birou investigații la poliția locală.
Există zvonuri conform cărora colegii din poliția locală nu văd această schimbare cu ochi buni, considerându-l ”vulnerabil” pe noul comandant în luptă cu infracționalitatea locală. Circulă de ceva vreme povești neplăcute care au în centrul lor relația lui Mirea cu lumea interlopă din Caracal.

5 COMENTARII

  1. Noul comandant are si va avea probleme cu mafia țigănească din Caracal,pe care o patronează de ani buni,spun gurile rele.A declarat colegilor ca vrea schimbari radicale.Cum,care ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here