Consilieri judeţeni noi! Iată cine a depus jurământul la CJ Olt

0
1361

Consiliul Judeţean (CJ) Olt are doi membri noi. Este vorba despre George Şofaru (PSD) şi Mircea Daniel Popescu (PNL). Cei doi au fost validaţi şi au depus jurământul în sedinţa ordinară de joi a Consiliului Judeţean.

Şofaru a intrat în CJ Olt în locul Corinei Sulger care a fost votată de Parlament, luna trecută, în funcţia de membru în comitetul de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), iar Popescu în locul fostului preşedinte al PNL Olt, Costel Moisescu, care a decedat în data de 13 octombrie 2017.

Iată ce au declarat noii consilieri:

George Şofaru:Nu îmi propun decât să am o activitate cât mai bună în cadrul şedinţelor de Consiliu Judeţean şi să susţin politica grupului din care fac parte. O activitate cât mai bună este aceea care aduce un beneficiu locuitorilor judeţului Olt şi totodată care aduce plus valoare proiectelor pe care noi le dezbatem şi pe care le supunem votării. Eu consider că priorităţile pentru judeţul Olt ar fi în primul rând anveloparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi dotarea acestuia cu aparatură modernă şi performantă, îmbunătăţirea drumurilor existente în judeţul Olt şi ajutarea tuturoro comunelor ca să îşi îndeplinească toate obiectivele pe care şi le-au propus în acest mandat”.

Mircea Daniel Popescu: „Cred că sunt cu siguranţă cel mai tânăr consilier judeţean. Vreau să vin în primul rând cu nişte propuneri în cadrul Consiliului Judeţean pentru a ajuta tinerii şi pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere”.

 

Ilie Bîzoi