Se încheie mandatul adjunctului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. Vezi ce solicitare a făcut magistratul la CSM

0
750

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Daniela Aspra, a solicitat continuarea activității după încetarea mandatului funcției de conducere. Cererea șefei adjuncte a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt va fi luată în discuție marți, 21 noiembrie, în ședința Secției pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Mandatul prim procurorului adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,  încetează la data de 1 ianuarie 2018, motiv pentru care magistratul Daniela Aspra, cel care ocupă această funcție a cerut CSM continuarea activitatea. Prin urmare, pe ordinea de zi din data de 21 noiembrie, la CSM, Secția pentru procurori, printre altele se află și: „Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind cererea formulată de către doamna Aspra Daniela, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, referitoare la continuarea activităţii după încetarea mandatului funcţiei de conducere”. Magistratul a fost numit în funcție, timp de trei ani, începând cu 1 ianuarie 2015.

Ilie Bîzoi